Magazin

PALO POMIRENJE: Vesna Zmijanac i Lepa Brena godinama radi ovoga nisu bile dobre

Napisao H. H.

Dvije najveće folk zvijezde bivše Jugoslavije Lepa Brena i Vesna Zmijanac pomirile su se nakon što su se prekinule svaki odnos prije nekoliko godina

Kako navode, Vesna se nakon dužeg vremena pojavila u jednoj emisiji “Grand” televizije što je označilo pomirenje između nje i Brene, piše “Svet“.

Kako se dalje navodi, Brena se na Vesnu naljutila prije tri godine kada je Vesna otišla u “Farmu”, a nju i Sašu ispalila za učešće u šou programu “Nikad nije kasno”.

– Vesna i Brena bile su u svoje vrijeme dvije najveće zvijezde, ali često su se bockale i prepucavale preko medija. Vesna je ozbiljno zamjerila Breni to što joj nije čestitala rođenje unuke Ree, ali uz posredovanje Saše Popovića nekako je prešla preko te uvrede i pristala da uđe u žiri najgledanije emisije “Nikad nije kasno”. Sve je bilo odlično dok Vesna bez ikakve najave nije otišla na “Farmu” i ostavila ih u čudu, iako su imali precizan ugovor. Brena i Saša ostali su u čudu, ovakav potez su najmanje očekivali od profesionalca Vesninog kalibra i tada su je precrtali – navodi izvor.

Da je Brena zaista Vesni zamjerila na ovom njenom gestu govori i njena izjava za medije koju je tim povodom dala dok je Vesna boravila u “Farmi”.

– Ona je kod nas bila i gospođa, i dama, i kraljica, a šta je tamo, neka ona razmisli sama. Za mene su rijaliti programi medijski užas. Ne znam kako naš zakon još dozvoljava da se prikazuje agresivnost u tim programima. To je takvo degradiranje čovjeka u svakom smislu – rekla je tada Brena.

Komentari

komentara