Magazin

Dnevni horoskop za 20. april 2019: Ovan zbunjen, Rakovi nestrpljivi, Škorpije traže novi posao

Napisao H. H.

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za subotu, 20. april 2019. godine:

OVAN
POSAO: Lošijeg ste raspoloženja nego obično i to može da prouzrokuje određene konflikte. Nemojte da brinete mnogo oko toga, do kraja dana bi trebalo da se riješe.
LJUBAV: Vaš partner stalno mijenja raspoloženje prema vama i to vas zbunjuje. Ne osjećate se komforno u tako turbulentnoj vezi.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

BIK
POSAO: U zadnje vrijeme krijete mnogo toga od svog poslovnog okruženja iz straha od konflikta. Ipak, za cijelu situaciju bi bilo najbolje kada biste otvoreno pokazali šta mislite.
LJUBAV: Osjećate se razapeto između želje da upoznate nekog novog i nostalgije prema bivšem partneru. Niste neko ko lako nastavlja dalje.
ZDRAVLJE: Moguća je nesanica.

BLIZANCI
POSAO: Naredni period će vam biti ispunjeniji obavezama nego obično. Da biste se na pravi način ponijeli sa svime morat ćete jako dobro da se organizujete.
LJUBAV: Niste najiskreniji prema voljenoj osobi jer postoje mnoge vaše osobina na koje ni sami niste ponosni.
ZDRAVLJE: Infekcije disajnih puteva su moguće.

RAK
POSAO: Ukoliko vas muči neki problem iz prošlosti, danas je moguće da ćete napraviti veliki korak ka njegovom konačnom rješenju.
LJUBAV: Vašem partneru treba vremena da shvati šta tačno želi od vaše veze i kako se osjeća, ali vi niste strpljiva osoba i čekanje vam teško pada.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stomakom.

LAV
POSAO: Očekujte pozitivan dan u kom ćete moći da lahko ostvarite sve što zamislite, uprkos teškoćama.
LJUBAV: Moguće je da ćete se zainteresovati za jednu osobu rođenu u znaku Vage i da ćete učiniti prvi korak ka njoj.
ZDRAVLJE: Odlično se osjećate!

DJEVICA
POSAO: Današnji dan vam nosi neke probleme sa kakvima se do sada niste sretali i prema kojima ne znate kako da se postavite.
LJUBAV: Trenutno vam je ljubav glavni životni prioritet i spremni ste na veliki rizik da biste osvojili osobu koju želite.
ZDRAVLJE: Oči su vam osjetljive.

VAGA
POSAO: Uspješni ste u svom poslu i ponosite se time. Vaši dosadašnji rezultati su vam najveća motivacija da nastavite da se trudite.
LJUBAV: Veoma ste posvećeni i požrtvovani prema voljenoj osobi. Pružate joj osjećaj podrške i sigurnosti.
ZDRAVLJE: Prijao bi vam neki vid relaksacije.

ŠKORPIJA
POSAO: Skorašnje situacije na radnom mestu još više učvršćuju vašu odluku da potražite novi posao. Pažljivo razmotrite sve opcije prije nego što išta uradite po tom pitanju.
LJUBAV: Partner vam daje dosta povoda za ljubomoru. Pitate se da li je stvarno izgubio interesovanje za vas ili vam to radi namjerno da vas veže za sebe.
ZDRAVLJE: Prilično ste malaksali i umorni.

STRIJELAC
POSAO: Imat ćete sreće u ostvarivanju svoje kreativnosti. Danas se ohrabrite da pratite svoje ideje i verujete u uspjeh.
LJUBAV: I vi i vaš partner kao da ste došli do tačke međusobne prezasićenosti i ne vidite više zajedničku budućnost. U ovakvoj situaciji prekid bi bio najzdraviji.
ZDRAVLJE: Problemi sa probavom.

JARAC
POSAO: Moguće je da ćete danas biti predmet kritike nadređenih ili predmet ogovaranja saradnika, ali ishod će da bude konstruktivan.
LJUBAV: Situacija na ljubavnom polju je jako stabilna. Ne bi trebalo da bude bilo kakvih promjena ili turbulentnih dešavanja.
ZDRAVLJE: Povedite računa o alergijama.

VODOLIJA
POSAO: Da biste uspješno ispunili sve obaveze koje vam današnji dan donosi, biće vam potrebna pomoć saradnika. Ne pokušavajte uvijek sve sami.
LJUBAV: Moguće je da ćete kad najmanje budete očekivali upoznati jednu zanimljivu osobu koja će u dužem periodu budućnosti da okupira sve vaše misli.
ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina i minerala.

RIBE
POSAO: Sve okolnosti na vašem poslu su danas vama na korist. Ako uložite dovoljno truda da izvučete najbolje iz današnjeg dana, postići ćete sjajne rezultate.
LJUBAV: Dobit ćete jedan neobičan prijedlog od osobe koju ste nedavno upoznali. Možete da očekujete zanimljiv i uzbudljiv dan.
ZDRAVLJE: Manji problemi sa glavoboljom,prenosi Aura

Komentari

komentara