Magazin

Otkrijte šta zvijezde kažu – Saznajte što je po horoskopu i otkrijte kakav spolni odnos voli

Napisao admin

Nedostaje vam ideja kako začiniti seksualni život? Imate osjećaj da nešto fali? Otkrijte što zvijezde kažu o njegovim seksualnim apetitima…


Ljubavni par (foto: cure.ba)

Ovan

Ako se zateknete u krevetu s ovnom, očekujte brz i agresivan seks, ispunjen grubostima. Iznenadite ga pozom koja će mu omogućiti dublju penetraciju i apsolutnu kontrolu. On neka sjedne na krevet i ispruži noge, a vi, leđima okrenuti, lezite ispruženi preko njegovih nogu. Ovom pozom prepuštate mu dominaciju nad vašim tijelom.

Bik

Senzualan seks, laganijeg tempa oduševit će muškarca Bika. Nemojte odbaciti misionarsku pozu kao dosadnu i nezanimljivu jer je upravo ona savršena za pripadnike ovog horoskopskog znaka. Uz mogućnost da određuje brzinu, ostavljate mu prostora da vam otkrije svoju nježnu stranu.

Blizanac

Budite spremni na seks na brzaka. Bilo kada i bilo gdje. Ako je vaš muškarac Blizanac po horoskopu, nastojte pronaći što više situacija u kojima je vrijeme za seks ograničeno. Zaskočite ga dok se sprema za posao ili u pauzi za ručak. Idealna poza za quickie je seks na stojećki, okrenutih lica jedno prema drugome, prislonjeni uza zid.

Rak

Kako u životu, tako i u krevetu, Rakovi su skloni promjenama raspoloženja – ponekad žele nježnost, ponekad grubost. Od Rakova u krevetu možete očekivati svašta. Ćudljivost je jedna od njihovih glavnih odlika. Ako vam ne odgovaraju česte promjene ritma i položaja, zauzmite pozu u kojoj ste vi gore te time odredite tempo koji vama odgovara. Ako volite iznenađenja, prepustite kontrolu Raku i dopustite da vas iznenadi.

Lav

Kraljevski znak horoskopa i u krevetu će vam priuštiti kraljevski tretman. Lav je romantičar koji itekako ima volje zadovoljiti vaše želje i potrebe. Poza žlice je kao stvorena za Lava. Omogućit će mu da se privije uz vas i da izmjenjujete nježnosti. Lavove karakterizira i egocentričnost, pa nikako nemojte zaboraviti uzvratiti mu istom mjerom.

Djevica

Pedantne i uredne Djevice vole imati kontrolu nad svime što rade, pa tako i nad seksom. Kako su Djevice te koje vole odlučivati kakvo će vam zadovoljstvo pružiti, idealna poza je da legnete na leđa s nogama u zraku u obliku slova V te dopustite vašem muškarcu da se poigra vama – baš onako kako on to želi.

Vaga

Što se seksa tiče, gotovo da nema stvari koja muškarcu Vagi neće odgovarati. Budući da su Vage odlični seksualni partneri, sposobni briljirati u svakoj pozi, nije loša ideja isprobati one za nešto odvažnije. On je muškarac koji će se znati snaći s vama u njegovom naručju.

Škorpion

Nađete li se u krevetu sa škorpionom, očekujte osjećaj da su svi vaši problemi riješeni. Osim što će Škorpion u seksu dati sve od sebe, od njega možete očekivati sve i svašta. Kada je seks u pitanju, pravi su perverznjaci. Kontakt očima im je jako privlačan pa su sve poze koje to omogućuju poželjne. Isprobajte doggy pozu ispred ogledala.

Strijelac

Od svih znakova horoskopa, Strijelci su svakako najspontaniji pa seks možete očekivati doista posvuda. S obzirom na spontanost koje imaju na pretek, idealni su partneri za seks na javnom mjestu. Isprobajte seks na stojećki, okrenuti prema njemu leđima, dok vam on drži jednu nogu podignutu. Naravno, stupanj uzbuđenja će rasti s vjerojatnošću da budete uhvaćeni in flagranti.

Jarac

Tko voli sado mazo igrice? Muškarac Jarac! Jarac voli bičeve. I lance. I svakakve prljave igrice i razgovore. Savršena poza za seks s pripadnikom ovog znaka je doggy, ali s vašom glavom spuštenom na jastuk. Oduševit će ga potpuna kontrola nad situacijom. Nemojte zaboraviti da je Jarac u stanju dobiti svakojake zločeste ideje, pa nije loše prvo obaviti razgovor o vašim željama i granicama preko kojih ne želite ići.

Vodenjak

Igračke i razni seksualni rekviziti itekako su poželjni ukoliko imate posla s Vodenjakom.

Dok ste na njemu, uzmite vibrator i stimulirajte si klitoris. Upotreba igračaka dodatno će ga stimulirati i dovesti do ludila.

Ribe

Ribe su vrlo intuitivne, što je odlična stvar za vas. Muškarac Riba tečno će pročitati vaš govor tijela i priuštiti vam baš ono što želite. Onako kako to želite. S Ribama doista možete eksperimentirati. Isprobajte pozu kaubojke, ali mu se okrenite leđima. Pripadnici ovog znaka vole igre uloga pa seks možete dodatno začiniti uniformama koje će pridonijeti vjerodostojnosti uloga koje igrate.

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara