Magazin

Mars je ušao u Blizance: Prema ovim horoskopskim znakovima je neprijateljski postavljen!

Napisao H. H.

Ako imate poteškoća sa spavanjem, to bi moglo da se produbi u narednih mjesec i po dana. Ako ste od onih što mirnije spavaju očekujte da će vam san biti isprekidan i da ćete se buditi nenaspavani.

Planeta Mars je ušla u znak Blizanaca i tako će biti do 15. maja.

Mars u astrologiji predstavlja borbenost, poroke i ljutnju, a u ovom znaku se osjeća nemirno i traži rješenja problema.

Tokom ovog tranzita vaša psihička energija će biti jaka i u potrazi za fizičkim svojstvom. To znači da ćete puno govoriti, nervozno hodati po prostoriji i obavljati nekoliko poslova odjednom. Zbog povećane radne motivacije željet ćete da obavite previše poslova u kratkom vremenu.

Iako će vam se činiti da spretno žonglirate zadacima, bićete površni i neprecizni. Potrošit ćete dosta vremena na ispravljanje grešaka, ako ih uopšte uočite. Opuštanje vam neće ići od ruke. Čim ostanete besposleni, nešto će vas gristi iznutra i tjerati na akciju ili razmišljanje.

Potreba za druženjem će biti povećana, a većinu vremena ćete provoditi pokušavajući da nadmudrite nekoga. Jedni ćete drugima pokušavati da dokažate da ste u pravu uz pomoć jeftinih logičkih obmana ili ćete se zapetljati u priču pa ćete se svađati zbog toga.

To neće imati težih posljedica ako se radi o neformalnom razgovoru, ali ako pregovarate o nečemu važnom, što prije pređite na suštinu i ne skrećite s teme. U suprotnom nećete doći ni do kakvog zaključka ni odluke.

Ako imate poteškoća sa spavanjem, to bi moglo da se produbi u narednih mjesec i po dana. Ako ste od onih što mirnije spavaju očekujte da će vam san biti isprekidan i da ćete se buditi nenaspavani.

Prolazak Marsa kroz Blizancem povoljan je za sport i rekreaciju. Umjereno umaranje pomoći će vam i da lakše zaspite i čvršće spavate.

Ako ste rođeni u znaku Blizanaca, Djevice, Strijelca i Riba, budite oprezni u sportu, saobraćuju i radu sa strujom. Vama će Mars biti neprijateljski položen, što može dovesti do povreda, zamora mišića i incidenata s materijalnom štetom, piše “tportal“.

Komentari

komentara