Magazin

Ljubav, posao, zdravlje – Vaš horoskop za juni!

Napisao admin

Zavirite i doznajte… Čemu ćete se veseliti, a čega se trebate paziti..


Horoskop (Foto: cure.ba)

Blizanci

Ljubav: Odnos s partnerom bit će iznimno kvalitetan pa ćete se o svemu zajednički dogovarati. Ako ste sami, nije isključen ljubavni početak s osobom poslovnog duha koja će jako dobro zarađivati. Karijera: Mogle bi vam biti isplaćene zaostale plaće ili honorari ili ćete imati priliku za odličnu zaradu na postojećem radnome mjestu. Pred vama je uspješan mjesec i šefovi će vas hvaliti. Cosmo savjet: Pokrenite se, sve vam ide od ruke!

Rak

Jako ćete se zaljubiti. Ljubav: Ako ste sami, lipanj će biti pozitivna prekretnica i upoznat ćete osobu koja će vam odgovarati. Ona će svojom pojavom ostaviti snažan dojam na vas. Simpatije će biti uzajamne, a razvoj zbivanja brz i gotovo neočekivan. Karijera: Znat ćete se nametnuti, a samopouzdanje i želja za djelovanjem poticat će vas na veće napore. Sretni obrati koji će vas pratiti pomoći će vam da riješite probleme koji vas opterećuju. Cosmo savjet: Ljubavna će zbivanja biti prekrasna, prepustite im se.

Lav

Pazite kome poklanjate povjerenje. Ljubav: Burne pustolovine pogađat će i slobodne i vezane. Ljubavni trokuti i tajne romanse protrest će tlo vašeg obiteljskog života. No uz svu tu buru događaja, napravit ćete reda. Od 28. lipnja u vaš život ulazi prava ljubav, no okončajte odnos s bivšim partnerima. Karijera: Nadređena osoba mogla bi biti nesklona vašim idejama ili načinu rada, što će vam usporavati poslove. Usprkos tome, ne dajte se obeshrabriti, kriza je prolazna. Cosmo savjet: Pripazite se dvoličnih, neiskrenih ljudi.

Djevica

Uspješno ostvarujete planove. Ljubav: Zahvaljujući Veneri, imat ćete i više izgleda kod osobe koja vam stalno izmiče. Pred vama su dani sudbonosnih odluka, primjerice vjenčanja, trudnoće i zasnivanja novih ljubavnih veza. Potkraj mjeseca pripazite – netko vam se upleće u vezu. Karijera: Sve su opcije moguće – od napredovanja, nagrađivanja za dosadašnji trud u obliku promaknuća pa sve do potpune promjene vaše dosadašnje poslovne slike. Cosmo savjet: Nađite vremena i za zabavu i druženja.

Vaga

Ne inatite se šefovima. Ljubav: Lomit ćete se između potrebe da se upustite u novu vezu i odluke da od svega odustanete. Neke ćete stvari morati graditi ispočetka, ali nemojte žaliti truda. Već od 28. lipnja Venera je na vašoj strani pa će vas u ljubavi pratiti sreća. Karijera: Mogli biste prekinuti poslovno partnerstvo, pa čak pomišljati i na otkaz. Smirite se jer trenutačna situacija zahtijeva prilagodbu, a ne naprasite reakcije. Iz svega toga izrodit će se nešto dobro. Cosmo savjet: Ne budite nagli i brzopleti.

Škorpion

Očekuju vas ugodna putovanja. Ljubav: Ako ste sami, mogli biste upoznati osobu koja mnogo putuje, odlično zarađuje i popularna je u društvu. Nećete biti obeshrabreni ni ako vas dijeli velika kilometarska udaljenost. Sve ćete nadoknađivati dopisivanjem ili putovanjima. Karijera: Lipanj je zanimljiv u pogledu obavljanja honorarnih poslova vezanih uz pisanje, putovanja i obrazovanje. Moguće je kraće putovanje, promjena mjesta boravka ili posao u novoj sredini. Cosmo savjet: Odličan mjesec za putovanja i ljetovanja.

Strijelac

Pojačano ste napeti. Ljubav: Mnogo vremena provodit ćete analizirajući vašu vezu i partnerovo ponašanje, ali teško ćete se odlučiti na neke radikalnije promjene. Mogli biste uletjeti u strastvenu i kompliciranu vezu, ali će vas partner privlačiti poput magneta. Karijera: Odlično je razdoblje za sve koji žele promjene ili izazove. Zarade vam se poboljšavaju, a nije isključeno da napredujete ili se napokon zaposlite. Lijepo ćete pisati i izražavati se. Cosmo savjet: Pripazite na poroke i pretjerivanja bilo koje vrste.

Jarac

Traženi ste na sve strane. Ljubav: Češće ćete se svađati s partnerom i uočavati sve veće razlike koje vas dijele. Međutim, ljubavi neće manjkati pa svađe neće moći poljuljati bračnu ravnotežu. Samcima savjetujemo više izlazaka jer im Venera donosi nekog osobitog. Karijera: Nemojte se oslanjati na mišljenja kolega koji će vas živcirati svojom površnošću. Morat ćete češće ispravljati tuđe propuste ili obavljati poslove koji vam ne odgovaraju. Cosmo savjet: U stresnom ste razdoblju, treba vam odmor!

Vodenjak

Moguća promjena radnog mjesta. Ljubav: Neki će vas trenuci podsjetiti na stare ljubavne probleme, ali ćete ovaj put znati kako se trebate postaviti i riješiti nesporazum. Udvarat će vam se jedna osoba na poslu, a na vama je hoćete li pristati na nešto više. Karijera: Nezaposlene će razveseliti dobra vijest, a nezadovoljni će dobiti prigodu pokazati svoje znanje i vještine. Znat ćete da je ono što radite vrlo dobro i da to prepoznaju i cijene osobe koje prate vaš rad. Cosmo savjet: Brinite se o zdravlju, obavite preglede.

Ribe

Odličan mjesec za ljubav. Ljubav: Planeti će vam omogućiti da uz malo truda pronađete rješenja za probleme i usuglasite se s partnerom. Budite inicijator razgovara i pomirenja. Ako ste usamljeni, ovo može biti mjesec koji će vam donijeti veliku ljubav i zaljubljenost. Karijera: Imat ćete mogućnost utjecati na okolnosti i usmjeravati ih u željenom smjeru. Nametnut ćete se svojim intelektom, ali i snažnom karizmom. Umjetnice će stvarati prekrasna djela. Cosmo savjet: Pred vama je nova ljubav – dobro otvorite oči!

Ovan

Moguće su obiteljske napetosti. Ljubav: Pripazite se mogućih razočaranja ili novih ljubavnih veza s neiskrenim i nevjernim partnerima. Dobro otvorite oči i ne nasjedajte šarmantnim laskavcima. U brakovima se gomilaju problemi, ali se od 28. lipnja uspješno rješavaju. Karijera: Budite oprezni u radu sa strankama, brojkama i povjerljivim dokumentima. Vaša selidba ili promjena u životu jednog od roditelja bit će vam dodatna briga pa ćete se teže koncentrirati na posao. Cosmo savjet: Uredna prehrana i više sna vratit će vam energiju.

Bik

Komunikativni ste i snalažljivi. Ljubav: Sreća kojom ćete zračiti na suprotni će spol djelovati poput magneta pa se može dogoditi da vam se, uz simpatiju, svidi još netko. Oni u vezi uspješno će rješavati obiteljske probleme ili komunikacijske nesporazume. Karijera: Prikupite što više energije jer će vas dinamika događanja uskoro vrtoglavo odvesti u nove situacije u kojima ćete trebati brzo donositi odluke. Ovo je mjesec vašeg napretka, budite ambiciozniji! Cosmo savjet: Budite oprezni u prometu i ne vozite prebrzo!

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara