Magazin

Oglasio se Davor Dragičević: Snimak ubistva mog sina postoji

Napisao H. H.

“Mog sina su ubili nečasni policajci, snimak postoji i svi do jednog će odgovarati za zločin koji su počinili!”

Ubice mog sina, mislite da će vam ovo proći? Pripremate teren da možete reći da sam ja napravio snimak”, napisao je večeras na grupi “Pravda za Davida” Davor Dragičević, komentarišući današnje konstrukcije MUP-RS, potpognute režimskim medijima, o montiranom snimku ubistva Davida kojeg je naručio upravo Davor.

“Mog sina su ubili nečasni policajci, snimak postoji i svi do jednog će odgovarati za zločin koji su počinili! A te laži o plaćanju nekih montiranih snimaka možete samo vi povjerovati, sotone i ubice”, poručio je Davor.

Podsjetimo, MUP RS-a do danas nije otkrio ubicu/ubice Davida Dragičevića, ali se zato obračunao i obračunava sa svima onima koji traže istinu o ovom slučaju.

Koliko su ažurni i brzi kada je to u pitanju pokazuje i posljednji slučaj potrage za osobom koja tvrdi da je vidjela snimak premlaćivanja Davida Dragičevića ispred Metalske škole u Banjoj Luci.

Mediji bliski vlasti u RS-u su objavili kako je Davor Dragičević naručio montažu snimka na kojem bi bilo prikazano Davidovo ubistvo.

Toliko su daleko išli, da su naveli i cijenu od 15.000 eura koju je Davor platio.

Nakon ovakvih monstruoznih konstukcija nije teško zaključiti da su režimski mediji u RS-u krenuli sa kriminaliziranjem i osporavanjem videa koji još nigdje nije objavljen. Pod pretpostavkom da je Davor Dragičević zaista došao do jednog od ključnih snimaka koji dokazuju otmicu, premlaćivanje i u konačnici ubistvo svoga sina, a istina je da je nudio novčanu nagradu za donosioca istog, to samo može značiti i da je uspio doći do njega. A MUP RS, njihove tvrdnje i argumentacija, nakon svega viđenog u slučaju ubistva Davida Dragičevića, više niko i ne uzima za ozbiljno.

Komentari

komentara