Magazin Video

Razlog zbog kojeg je izbačena s Farme – Zorica prebila Staniju! (VIDEO)

Napisao admin

Zorica je posegnula za limenkom piva kojom je prvo ispolivala Staniju, a zatim je pogodila istom u glavu.


Zorica i Stanija (foto: youtube)

Zorica Marković je nakon bezbroj uvreda na račun Stanije Dobrojević, starletu udarila limenkom od piva po glavi i vukla za kosu. Nakon svađe i fizičkog kontakta, zadruga je odlučila da izbaci Zoricu s imanja.

Do svađe je došlo na sastanku kada je Zorica isprozivala Staniju zbog kašnjena.

“Ko si ti da tebe čekamo cijelu noć?”, rekla je ljutito Zorica.

“Izvinjavam se velikim zvijezdama”.

“Naravno da sam velika zvijezda, klošarko jedna. Klošarko, cijeli svijet te sažaljeva. Meni ne možeš da prodaješ m**a za bubrege”.

Uzalud je Stanija pokušala da pobjegne u spavaću sobu, odmah nakon nje u istu je krenula i Zorica, i nastavlia da je vrijeđa i ponižava.

“Ova žena je toliko zlo, da veće zlo u životu nisam vidjela”, konstatovala je Stanija.

“Bježi bre klošarko jedna. Ko je zlo? Klošarko jedna. Idi skini te s**e vještačke. Mrš, prostitutko jedna. Idi u p***u materinu striptizeto jedna”.

Nakon toga, Stanije je počela da bježi napolje, ali Zorica je opet pojurila za njom.

“Vi ste prodali svoj obraz. Vi ste zlo ove Srbije. Svi su vidjeli ko ste. Zlo kao što ste vi se rijetko nalazi”, rekla je Stanija.

“Ma ne s**i klošarko jedna. Idi se skini gola, prostitutko jedna. Ti si jedno vještačko đubre”, nije je štedjela pjevačica.

Iako se činilo da se situacija stišala a njih dvije primirile, Zorica je posegnula za limenkom piva kojom je prvo ispolivala Staniju, a zatim je pogodila istom u glavu. Nakon fizičkog kontakta, produkcija je morala da reaguje i Zorica je bila izbačena s imanja.

Kako zvanično navodi produkcija, Zorica Marković je diskvalifikovana iz daljeg takmičenja odlukom Zadruge zbog fizičkog napada na Staniju. Zorica je, naime, u toku svađe oko razloga zbog kojih su i jedna i druga na Farmi, prvo polila Staniju konzervom pića, da bi joj potom počupala kosu, a onda je i udarila. Pismom Zadruge koje je uslijedilo odmah po okončanju svađe, farmeri su obaviješteni o diskvalifikaciji Zorice Marković.

kurir

Komentari

komentara