Magazin

NOVINARKA UOČILA ZANIMLJIV DETALJ U CHARLESOVOM DOMU: On otkriva sve o prinčevom odnosu s Meghan

Napisao A. K.

Riječ je o fotografiji na kojoj Charles Meghan prati do oltara umjesto njezinog oca koji se nije pojavio na vjenčanju

Rebecca English, novinarka britanskog tabloida Daily Mail, na društvenim mrežamaobjavila je da je u Clarence Houseu, domu princa Charlesa, primijetila nešto što daje naslutiti kakav je njegov odnos s Meghan Markle.

“Danas sam u “Clarence Houseu” uočila crno-bijelu fotografiju princa Charlesa kako prati svoju buduću snahu Meghan Markle prema oltaru u kapelici Sv. Jurja. Bilo je jako dirljivo i to pokazuje koliko je njemu značio taj trenutak”, napisala je na Twitteru.

Rebecca English

@RE_DailyMail

At Clarence House today I spotted a framed black and white photograph (in the public area) of the Prince of Wales walking his soon to be daughter-in-law, Meghan Markle, towards the altar at St George’s Chapel. It was very touching – and shows how much the moment meant to him.

Meghan je do oltara pratio Charles jer se njezin otac Thomas Markle nije pojavio na vjenčanju zbog skandala s prodajom fotografija medijima.

Kate Nicholl, novinarka koja prati kraljevski dvor, poručuje da se Charles i Meghan odlično slažu te da to pozitivno utječe i na njegov odnos s Harryjem.

 

Net.hr

Komentari

komentara