Magazin

Obećao je da neće više, da je izbjegao smrt i da će iskoristiti drugu šansu koju mu je Bog dao: Darko Lazić satima plakao i molio majku za oproštaj!

Napisao H. H.

Mama Branka je potvrdila da je pričala dugo sa sinom.

Srbijanski pjevač Darko Lazić i njegova majka juče su objavili selfi fotografiju, a prije toga vodili su ozbiljne razgovore, piše “Informer“.

Više od sat vremena su plakali, grlili se i ljubili.

Dok je Darko bio u šok-sobi, Branka je najčešće od cijele familije uspijevala da ga vidi. Ljubila ga je i grlila dok je on bio u komi, plakala je nad njegovom bolničkom posteljom. Kada je izašao iz kome, ona se trudila da bude jaka, da ga ne uznemirava, sve do juče kad se slomila i isplakala pred njim”, priča izvor blizak Lazićima i dodaje da je Darko tješio majku a na kraju je i sam zaplakao:

Branka mi je ispričala da joj je sin rekao kako će okrenuti novi list kada izađe iz bolnice. Plakao je i molio da mu oprosti. Obećao je da će se smiriti, da će prestati da pije, da je izbjegao smrt i želi da iskoristi drugu šansu koju mu je Bog dao. Bio je kao malo dijete pored nje. Ljubio ju je, brisao joj suze dok je i sam plakao i samo joj je ponavljao: “Majko, oprosti mi. Neću više da pravim gluposti, izvini zbog svega!“.

Mama Branka je potvrdila da je pričala dugo sa sinom, ali nije željela da iznosi detalje.

Komentari

komentara