Magazin

Krkalo se – Ana Nikolić se ugojila do neprepoznatljivosti! (FOTO)

Napisao admin

Pjevačica je šokirala publiku u diskoteci u Vićenci kad se pojavila u crnoj haljini i otkrila salčiće, podvaljak i mlitave ruke.


Ana Nikolić (foto: Telegraf)

Pjevačica Ana Nikolić uvijek je važila za jednu od najzgodnijih pjevačica na estradi. Duge noge i čvrsta guza mamili su uzdahe muškaraca gdje god se pojavi. Međutim, Ana je nedavno nabacila mnogo kilograma, te je dobila salčiće, podvaljak, a ruke su joj poptpuno omlitavile. 

Naime, Nikolićeva je pjevala u diskoteci u Vićenci, gdje je publika bila šokirana kada ju je vidjela, budući da su navikli na kratke šortseve i uske majice. Ana je za nasup obukla crnu haljinu s providnim dugim rukavima. Iako je poznato da crno sužava i vizuelno čini osobe mršavijim, izgleda da ni to nije pomoglo lijepoj Paraćanki.

Očigledno je da lijepa pjevačica ima previše obaveza, te ne stiže redovno da vježba. Radi punom parom, a sprema album koji bi trebalo da izađe krajem maja.

Ana je poznata po tome da upražnjava naporne treninge i drži iscrpljujuće dijete. Nema sumnje da će se pred promociju svog novog albuma sigurno vratiti zdravom životu.

Telegraf

Komentari

komentara