Magazin

Dnevna doza dobrog horoskopa: Kome se u život vraća nada, pozitivna energija i ljubav

Napisao H. H.

Dnevni horoskop – magija mladog Mjeseca ovom znaku vraća nadu u bolji život!

Dnevni horoskop – mlad Mjesec daje šansu za velike i dobre životne promjene, piše “Lovesensa“. Ovo je period rađanja novih ljubavi, ali i naplate karmičkih dugova, a evo koji znak će najbolje iskoristiti moćnu energiju mladog Mjeseca u znaku Škorpije…

Drage Djevice, danas ćete provesti divan dan sa partnerom. Pokušat ćete zajedno da napravite neke zanimljive promjene u vašem odnosu, ali ovo će definitivno biti dan za razmjenjivanje nježnosti, iskrene emocije i slatke poljupce. Očekuje vas divno romantično veče kod kuće, samo vi i on… Neka ljubav nastavi da cvjeta!

Usamljene Djevice imaju nevjerovatan šarm, odbacuju strahove i lako zavode. Moguće je da ćete upoznati zanimljivog stranca koji će vam se baš dopasti. Pomislit ćete da je vaša ljubav nemoguća, ali jedan poziv na kraju dana pozitivno će vas iznenaditi. Vaše poslovne sposobnosti će napokon donijeti dobru priliku, pa ćete na kraju radnog dana uspostaviti na poslu dogovor koji u budućnosti može donijeti veću zaradu. Jupiter poručuje da budete strpljivi. Možda čekanje na nagradu nije lako, ali svakako će se isplatiti.

Komentari

komentara