Magazin

Meghan Markle u običnim pamučnim haljinama: Ovoga puta oduševila je cijeli svijet! (FOTO)

Sa luksuza prešla na praktičnost

Iako se na zvaničnim događajima uvek pojavljuje u odeći sa vrtoglavo visokom cenom, vojvotkinja od Saseksa Megan Markl sada je ispred luksuza stavila praktičnost!

Budući da je već 11 dana na turneji po Australiji, ali i da je u drugom stanju, bivša glumica odlučila je da sa elegantnih toaleta pređe na udobne, praktične, jednostavne haljine.

I naravno – u njima nije izgledala ništa manje sređeno, lepo i damski, štaviše, krojevi i boje dve haljine koje je ponela za poslednji dan u Tongi stajali su joj savršeno, zbog čega ovoga puta teško da iko može da joj nađe zamerku!

foto: Reuters / Pool / Dominic Lipinski

Prvo je zajedno sa suprugom princem Harijem prisustvovala sastanku sa premijerom Tonge, a zatim se popularni par zaputio na proslavu tonganske omladine i kulture.

Za ovu priliku, Megan je pripremila belu košulja-haljinu sa zelenim prugama. Lagana pamučna haljina savršeno se uklopila sa antilop salonkama u boji šara na haljini.

foto: Reuters / Pool / Dominic Lipinski

Tom prilikom, kraljevski par je okićen girlandama napravljenim od tradicionalnog tonganskog cveća pod nazivom fa i puatonga.

Potom su dobili i taovale – ručno pravljeni dodatak odeći koji predstavlja tongansko poštovanje višeg ranga.

foto: AP / Dominic Lipinski

Nedugo potom, Megan i Hari došli su na prezentaciju ručnih radova ostrvljana i to je ujedno bila i njihova poslednja dogovorena obaveza u Tongi na ovoj kraljevskoj turneji.

foto: Reuters / Pool / Phil Noble

Megan se do tada presvukla u jednostavnu plavu košulja-haljinu, čiji kroj je omogućavao komfor trudnoj vojvotkinji, a u isto vreme joj savršeno pristajao.

foto: Reuters / Pool / Kristy Wiggleswort

Vedra nijansa haljine i nešto svetlije cipele, takođe plave boje, defnitivno su bili pun pogodak i kombinacija u kojoj je Megan izabrala da se vrati u Sidnejgde će kroz nekoliko dana Hari i ona završiti svoju prvu zajedničku kraljevsku turneju.

foto: Reuters / Pool / Kristy Wiggleswort

Čini se da je boravak u Tongi prijao popularnom paru, ali i da su im se duh ove ostrvske zemlje i njeni državljani izuzetno dopali, pa su im nekoliko minuta veselo mahali sa vrata aviona koji ih je vratio u prestonicu australijske države Novi Južni Vels.

foto: Reuters / Pool / Phil Noble

Izvor: Stil

Komentari

komentara