Magazin

Ljubili ste se sa Škorpijom, Ovnom ili Djevicom? Znajte da ste U PROBLEMU, a evo i zašto!

Napisao H. H.

Tražit ćete još!

Vjerovatno obožavate da se ljubite…poljubac i jeste početak svega. Ako vam sa nekim ne prija da se ljubite onda jednostavno niste jedno za drugo.

Neki poljupci su vam ostali zauvijek u sjećanju. Vjerovatno su ti partneri rođeni u znaku Škorpije, Ovna ili Djevice. Ta tri znaka ostavljaju sladak ukus na usnama, te je vrlo moguće da nakon njih budemo u problemu, ali onom slatkom.

Nezaboravan poljubac!

Ko je jednom poljubio Škorpiju pamtiće to cijeloga života. Njihove usne su sočne i meke, a oni ljube grubo i strastveno. Pa šta ima bolje od toga? Od tog poljupca očekujte svašta, jer oni se ne zadrže na usnama. Njihova strast ih pokreće da eksperimentišu i žele da budete očarani njihovim umijećima. Ne budite iznenađeni ako vam bude zatrebao led da se ohladite jer njihov Hot kiss će vas dobro ugrijati.

Iznenadni poljubac!

Poljubac kakav nude osobe rođene u znaku Ovna mogu u vama probudite želju za avanturom. Oni ljube strastveno i impulsivno. Kada najmanje očekujete možete osjetiti njihove usne na vašim, to je jako uzbudljivo. Teško je odbiti takve poljupce jer bude u vama znatiželju. Znači, nemojte se uplašiti kada vas Ovan poljubi na prometnom mjestu ili poslovnom sastanku, on voli izazove zato tako reaguje. Sa njim vam nikada neće biti dosadno, navodi astrološkinja Ivana Paunović.

Strastveni poljubac!

Djevice su osobe koje će biti pune samopouzdanja kada vas ljube. Uživanje u ljubljenju sa njima je zagarantovano. Oni vole duge poljupce i to kod njih traje…i traje. Usklađuju se sa vašim ritmom disanja. Ne može da vam ne prija, vaše je samo da se opustite i da uživate. Dok vas budu ljubili isprobavaće razne načine, eksperimentisaće sa jezikom i usnama. Zapamtićete to veče po strastvenim i neobično dugačkim poljubcima.

I kako vam se čini? Da li je vaš partner profesionalni KISSER?

Ivana Paunović

Komentari

komentara