Magazin

Kladimo se da niste primijetili da Meghan stalno nosi haljine sa jednim BITNIM DETALJEM: I za to ima GENIJALAN RAZLOG

Napisao A. K.

Njen stil već mesecima se analizira pod lupom, ali čak ni najveći fanovi Megan Markl nisu primetili ovaj detalj vezan za njeno oblačenje.

Najnovija članica kraljevske porodice, Megan Markl, poprilično se razlikuje od ostalih, što po svojoj prošlosti, poreklu, što po stavovima koje neguje od mladosti. Otkad znamo za nju, Megan se bori za ženska prava i služi kao izvrstan primer da žene mogu sve što naume, samo treba da imati hrabrosti da izađu iz svoje sigurne zone.

Da li ste ovo primetili ranije?
DA LI STE OVO PRIMETILI RANIJE?FOTO: PROFIMEDIA

Razlog zbog kog vojvotkinja od Saseksa vrlo često nosi haljine s džepovima je feminističke prirode. Naime, stručnjaci smatraju da žene koje nose odeću bez džepova ne znaju šta žele i često sa sobom vuku ogromne torbe pune bespotrebnih sitnica.

Megan zato simbolično bira haljine koje imaju džepove kako bi i tako pokazala da žene nisu ništa manje sposobne i odlučne od muškaraca.

Džepovi na haljini nose jaku simboliku
DŽEPOVI NA HALJINI NOSE JAKU SIMBOLIKUFOTO: PROFIMEDIA

Uvek besprekorno sređena, Megan je svesna svake svoje izgovorene reči i pojavljivanja u javnosti, a to što i odevnim kombinacijama šalje snažnu poruku elitističkom društvu, navodi nas samo na to da je volimo još više.

Izvor: Zena blic

Komentari

komentara