Magazin

Pitanja koja svaka žena želi da čuje od svog partnera

Napisao H. H.

Svaka žena želi da zna da je čovjek sa kim je u vezi zainteresovan za njen život, da želi da je bolje upozna i da sa njim može razgovarati o svim temama.

Imajući ovo na umu, žene su izdvojile sedam pitanja koja najviše vole da čuju od muškaraca. Ovo su jednostavna pitanja koja mogu imati nevjerovatne efekte na samu vezu, prenosi “Ženski magazin“.

1. “Ako bi mogla da odabereš da živiš bilo gdje na svijetu, gdje bi to bilo?”

Veoma interesantan razgovor može početi sa ovom temom. Prepustite se fantaziji i putujte po cijelom svetu kroz svoje misli. Uzbudljivo, ali i romantično.

2. “Šta želiš od života?”

Žena želi da zna da muškarac sa kojim je u vezi ozbiljno razume njen rad i ambicije. Takođe, ovo pitanje može otvoriti mnoge druge teme i završiti razgovore o tome šta oboje žele od života.

3. “Kakva si bila kao djevojčica?”

Ovo pitanje može odmah izazvati osmijeh na licu mnogih žena i skoro ih odmah vratiti u bezbrižne dane djetinjstva.

4. “Mogu li da ti pomognem?”

Jedina bolja stvar od čovjeka koji pita ženu da li joj može pomoći sa torbama je da nježno uzme torbe iz njene ruke, čak je ne pitajući da li joj treba pomoć.

5. “Gdje bi željela da putuješ?”

Sa ovim pitanjem, muškarac pokazuje da ima široke poglede. Takođe se može otkriti da oboje žele da putuju na isto mjesto, tako da mogu odmah početi da planiranjem svoje nove, zajedničke avanture.

6. “Koji je posljednji koncert na kojem si bila?”

Žene se slažu da je ovo pitanje mnogo bolje od podrazumijevanog “Koju muziku slušaš?” Pitanje koncerta je specifičnije i možete bolje da podijelite kakvu muziku volite da slušate.

7. “Kako si?”

Tako jednostavno i često zapostavljeno pitanje.

Komentari

komentara