Magazin

Četvrta sreća: Vjerila se Jennifer Lopez!

Jennifer Lopez - Twitter
Napisao H. H.

Jennifer Lopez (48) vjerila se sa svojim dečkom, bivšim bejzbol igračem Alexom Rodriguezom (42), neposredno pred proslavu američkog državnog praznika Dana nezavisnosti.

Popularna pjevačica u ljubavi sa sportistom uživa nešto više od godinu dana, a sada su odlučili da svoju vezu učvrste. Nakon što su se nedavno uselili u zajednički stan na Menhetnu, gdje žive sa svojim nasljednicima – pjevačicinim blizancima Maksimilijanom i Emom i Aleksovim kćerkama Elom i Natašom, sportista je odlučio da pjevačici pokloni dijamantski prsten, piše “Kurir“.

Njih dvoje su s djecom za vikend uživali na plaži u Hemptonsima, gdje su proslavili i američki državni praznik 4. jul, a J.Lo se na društvenim mrežama pohvalila fotografijom na kojoj je pored Rodrigueza.

It’s the lil quiet moments that matter the most…?

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

– Ovi tihi trenuci se najviše cijene – napisala je ona ispod fotke na kojoj nasmijana leži na grudima partnera, a ono što je svima zapalo za oko jeste veliki dijamantski prsten na domalom prstu Lopezove. Američki mediji su odmah prenijeli da se pop pjevačica vjerila, a procijenjuje se da ovaj komad nakita košta nekoliko stotina hiljada dolara.

Jennifer je cijelu porodicu upoznala sa svojim vjerenikom, a tabloidima je to bilo dovoljno da zaključe da je spremna na još jedan brak.

– Alex je divan muškarac i pravi džentlmen. Osvojio je moju porodicu – rekla je pjevačica, a ni bejzbol igrač nije krio emocije prema njoj.

– Ona je divna, jedna od najdivnijih i najpametnijih žena koje sam ikada upoznao. Divna majka – rekao je odriguez.

Inače, ovo je pjevačicina treća vjeridba, a ukoliko izgovori sudbonosno “da”, biće joj četvrti brak. Prvi put je sudbonosno “da” izgovorila glumcu Ohaniju Noi 1997. godine, a nakon godinu dana braka razveli su se. Noa je Jennifer ucijenjivao privatnim snimcima, tražeći da mu plati četiri miliona dolara. Umjesto te svote, Lopezova je slobodu platila 125.000 dolara. U drugom braku je bila s plesačem Cris Juddom 2001. godine, a nakon devet mjeseci rastali su se.

Treći put se udala za svog bivšeg dečka Marc Anthonya, s kojim je dobila dvoje djece, a to joj je inače rekordni brak – od sedam godina.

Davne 1999. godine J.Lo se zaljubila u Pi Diddyja, s kojim se i vjerila, ali je par raskinuo nakon dvije godine veze.

Najbolnija ljubav / Ben Affleck joj slomio srce

Jennifer Lopez bila je u vezi i s holivudskim zavodnikom Ben Affleckom, u koga se zaljubila tokom snimanja filma “Gigli”. Ubrzo nakon toga, 2002. godine, Ben je kleknuo i zaprosio je, ali samo godinu dana kasnije, na iznenađenje svih, par je raskinuo. Jennifer je tada izjavila da je Ben bio prvi muškarac koji joj je slomio srce, dok je on pričao kako mu je veza s njom gotovo upropastila karijeru, koju je spasila druga Jennifer Garner, kojom se potom oženio, ali se kasnije razveo.

Komentari

komentara