Magazin

Diskretan znak – Zašto je Angelina skinula Bradov prsten?

Napisao admin

Teško je ne primijetiti Angelinin raskošni zaručnički prsten od 250.000 dolara kojim ju je zaprosio Brad Pitt, a još je očitije kada ga ne nosi. Evo zašto ga je slavna glumica skinula s ruke.


Angelina Jolie (Foto: cure.ba)

Tridesetosmogodišnja zvijezda prilikom posjeta Demokratskoj Republici Kongo i Ruandi, u koje je u nedjelju doputovala s britanskim ministrom vanjskih poslova Williamom Hagueom, umjesto dijamantnog prstena nosila je skromniji zlatni vjenčani prsten.

To ne znači da se slavni par napokon vjenčao, nego je vjerojatno Angelina zamijenila raskošni komad nakita budući da je u afričke zemlje došla kao ambasadorica UN-a. I odjeća joj je bila prikladno skromnija i manje ekstravagantna.

Ministar Hague i Angelina Jolie planiraju se sastati sa žrtvama silovanja i seksualnog nasilja te razgovarati s političkim liderima o prestanku sukoba.

Uoči samita skupine G8 koji će se održati za tri tjedna u Londonu, Hague i Jolie će zamoliti Veliku Britaniju, SAD, Francusku, Kanadu, Japan, Njemačku, Rusiju i Italiju da poduzmu mjere kako bi se osigurala pravda za žrtve seksualnog nasilja.

Dok je Angelina na službenom putu, njezin je skupocjeni zaručnički prsten najvjerojatnije pohranjen u sefu.

Pitt je sam dizajnirao prsten za majku svoje šestero djece u suradnji s draguljarom Robertom Procopom koji je izjavio da je slavni glumac htio da svaki detalj prstena bude savršen.

Moćni je holivudski par kasnije potvrdio svoje zaruke priopćenjem navodeći da je njihovo šestero djece posebno sretno zbog te vijesti, piše Mail Online.

tportal

Komentari

komentara