Magazin

Komšije otkrile VELIKU TAJNU Ane Bekute i Milutina Mrkonjića

Napisao A. K.

Srbijanska pjevačica Ana Bekuta i njen izabranik, političar Milutin Mrkonjić, već nekoliko godina žive na istoj adresi u Beogradu, blizu Kalenić pijace. Reklo bi se da žive pored komšija, ali ne sa njima. Prema riječima košmija, ne druže se sa “običnim” ljudima.

Ana je dama i uljudno se ponaša, ali nemam dodira sa njom, osim što je viđam u prolazu. Nije dotjerana kao na televiziji, što je i razumljivo jer jedno je scena, a drugo privatan život. Ja znam ko je ona sa televizije, ali ona mene ne zna“, rekla je gospođa Zdenka koja je šetala svog ljubimca ispred zgrade i dodaje.

Anu sretnem dok pješke ide na pijacu ili u kafiće preko puta. Ne sviđa mi se što se ugojila i od dame sa najljepšim stasom postala debeljuca. Nego, čini mi se da Mrka to voli i izgleda da se samo njemu sviđa takva. Mislim da bi zbog scene morala da smrša. Kao par njih dvoje mi ne idu zajedno i čudi me što ga je Ana izabrala, jer je mnogo ljepša od njega“.

Većini starosjedelaca u njihovoj ulici smeta što je uopšte i sagrađena ova luksuzna zgrada.

Zgrada po izgledu odskače od svih okolnih građevina, a u njoj ima samo četiri stana od oko hiljadu kvadrata. Kvadrat je koštao tri-četiri hilajde eura. On mi se ne sviđa. Kada je bio ministar zatvarao je kafanu da bi unutra lumpovao do zore“, kaže čika Dača koji je nedavno napunio 82 godine i dodaje da se Ana nikome ne javlja.

Komšinicu Nadu jedva samo odobrovolji da kaže koju riječ o paru, a onda nam je pojasnila zašto ih komšije ne vole.

Milutin se parkira bahato. Zauzme dva mesta ili se popreči njegovim dugačkim autom preko ulice. Pokazuje da je jači od zakona i neki faktor u gradu“, rekla je Nada.

Operska pjevačica u penziji koja nije željela da se predstavi imenom ispričala je da Mrkonjića čuje kako glasno razgovara sa ljudima na ulici i da se smije sa njima. Bekuti zamjera što nosi pravo krzno u 21. vijeku kad se apeluje da se životinje ne ubijaju zbog krzna i što pjeva nekvalitetnu muziku.

Frizer i mesar koji žive u blizini, a čija je Ana mušterija nisu radili kada smo posjetili Bekutin kraj, a sigurni smo da bi je oni pohvalili, kao i momci iz kafića u koji često svraća, prenosi “Blic“.

Često svraća da kupi kolače i poslastice, ali još češće sjedi kod nas. Ovdje se sastaje sa ljudima i kafeniše da tako kažem. Galantna je i ostavlja bakšiš“, kaže radnica.

Komentari

komentara