Magazin

Nika je ponovo nasmijala mamine fanove: Jelena Karleuša podjelila najslađu čestitku koju ste vidjeli ovih dana! (VIDEO)

Napisao H. H.

Ćerkica popularne pevačice odavno je slatka mala zvezda društvenih mreža, a jedan od razloga – pored njene neodoljivosti i iskrenosti – jeste i to što uvek uspe da izmami osmeh!

Mlađa ćerka fudbalera Duška Tošića i pevačice Jelene Karleuše nasmejala nas je više puta do sad, a naročito kada je imitirala svoju mamu.

Ovog puta, ova vesela osmogodišnjakinja to je učinila nesvesno, otvorivši dušu za Osmi mart.

Jelena je, naime, na društvenoj mreži Tviter podelila čestitku koju joj je mlađa ćerka napravila povodom Dana žena i nasmejala hiljade svojih pratilaca.

Suprug Maje Berović nije ispunio njena očekivanja? Ovako je protekao Dan žena u domu atraktivne pevačice

Kako smo otkrili u snimku koji je Jelena objavila, Nika je napravila čestitku ukrašenu cvetićima koje je sama napravila, ali mnogo više pažnje privukao je tekst kojim je devojčica svojoj mami poručila koliko je voli.

– Mama, srećan ti Osmi mart, ti si najbolja mama na svetu. Volim te najviše od Atine, mnogo više, i uvek ćeš mi biti mama i voli te mama – napisala je devojčica i dirnula kako ponosnu Jelenu tako i njene obožavaoce.

– Uvek ću vam biti mama – nadovezala se pevačica šalom, a zatim primila i najlepši kompliment koji jedna majka može da dobije.

espreso.rs

Komentari

komentara