Magazin

SKANDAL U ZVEZDAMA GRANDA! Bosanac ŽESTOKO izvrijeđao Anu Bekutu: ŽENTURINA je posvađala dva gospodina!

Napisao H. H.

Ana Bekuta se nije složila sa Bosančevim mišljenjem i onda je nastao haos

Dve takmičarke nisu fascinirale Dragana Stojkovića Bosanca, pa je dao svoje komentare vezane za njihove glasove.

Sa njegovim mišljenjem nije se složila pevačica Ana Bekuta, sa kojom je ušao u raspravu.

– Meni se to ništa nije dopalo. Ti si se trudila, ali strofe su bile jako tanke i nerazumljive – rekao je Bosanac, pa ga je prekinuo Saša Popović, koji je negodovao.

– Ja ću napustiti emisiji. Ti potenciraš niske strasti – izjavio je Bosanac, aludirajući na izgled dve atraktivne takmičarke.

Raspravi se pridružio Aca Lukas, koji nije komentarisao takmičarke, već je Stojkoviću koji ga je prozivao poručio:

– Nisam Bosanca napao, već sam na prepirku njega sa Bekutom rekao da sam rođen u Beogradu i da znam Meri Cetinić. Ja Dragana Stojkovića Bosanca, mog druga, poštujem i smatram ga sjajnim muzičarem, ali u neke stvari se ipak neko bolje razume. Mene je Dragan prvi napao zato što sam rekao da sam sa Karaburme – dodao je Lukas, pa je Ana Bekuta nastavila.

– On ne zna da sam ja počela sa zabavnjacima.

– Kod mene se samo slušala samo zabavna muzika. Meri Cetinić je iz vremena kad sam se ja bavio zabavnom muzikom. Ne možeš tvrditi da takmičarka nije pevala trilerima – odgovorio je Bosanac i dodao:

– Nisam komentarisao Bekutu, nego je ona isprovocirala sve. Vidi kako je kada jedna ženturina zavadi dva gospodina – završio je Bosanac i izazvao veliki smeh u studiju.

epreso.rs

Komentari

komentara