Magazin

Posebna vrsta: Ovo niste znali o osobama rođenim u martu!

Napisao A. K.

Uvek spremne da pomognu.

Osobe rođene u martu su kreativne, energične i strastvene. Vole da uživaju u životu i da pokazuju svoje talente, ali čuvaju svoju privatnost.

Ovo je za njih karakteristično:

Oni koji su rođeni u martu imaju vrlo razvijenu intuiciju. Vole da posmatraju druge ljude, sa ih procenjuju i teško ih je prevariti. Izuzetno su kreativni maštoviti, imaju izraženu umetničku crtu.

Ističu se u likovnoj umetnosti i dizajnu, a posebno su talentovani za muziku. Istraživanja su pokazala da je najviše muzičara među ljudima rođenim u martu.

Velikodušni su i saosećajni, zato privlače druge ljude i omiljeni su u društvu. Pouzdani su i često su drugima rame za plakanje. Iako se dobro snalaze u društvu, osobe rođene u ovom mesecu su povučene i misteriozne kad je reč o njihovom privatnom životu. Vole da sanjare u samoći, miru i tišini, pa izbegavaju bučna mesta i gužvu.

Saznaj koji si znak u indijanskom horoskopu i šta on govori o tvojoj ličnosti

Verne su i duboko posvećene ljudima do kojih im je stalo, pa će ostati uz njih i u najtežim životnim trenucima. Vrlo su prilagodljivi, pa znaju da se snađu i u nemogućim situacijama. Energični i sposobni za multitasking odnosno za obavljanje više poslova odjednom.

Vole da putuju i uživaju u novim i uzbudljivim stvarima, odgovara im promena okoline i boravak u prirodi. Imaju filozofski pristup životu i pomno analiziraju svet oko sebe. Razmišljaju svojom glavom, pa nisu podložni tuđim uticajima.

Pozitivci su puni poleta i zanosa, njihov entuzijazam je zarazan. Šire radost gde god da se nalaze, i znaju da se smeju i u najtežim trenucima. Njihova strastvenost neretko ih odvodi u dramatičnost, ćudljivost i sklonost naglim odlukama. Velika su zlopamtila ako neko izigra njihovo poverenje.

Dragi kamen koji im odgovara je akvamarin. Pas idealan za rođene u ovom mesecu je bostonski terijer, a od biljaka to je svakako narcis.

Izvor: Srbija Danas

Komentari

komentara