Magazin

HOROSKOP ZA SUBOTU 20. JANUAR: OVNA očekuje dobitak, VAGA nek otvori oči u saobraćaju!

Napisao H. H.

Saznajte šta vam poručuju zvijezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda…

OVAN

LJUBAV: Moguća je nestabilnost u odnosu, možda i razdvajanje od partnera i neka nova simpatija. POSAO: Moguć finansijski uspjeh. ZDRAVLJE: Nervozan stomak, piše “Informer“.

BIK

LJUBAV: Desiće se pozitivne promjene u vašem ljubavnom životu. POSAO: Greške pri radu, a mogući su i nesporazumi sa kolegama. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Sad vam je najbitnije da imate osjećaj moći i niste spremni da otvoreno iskažete osjećanja. POSAO: Očekujte uspjeh. ZDRAVLJE: Problem sa digestivnim traktom

RAK

LJUBAV: Djelujete kao da vam nije stalo, ali vi samo ne želite da prerano otkrijete sve karte. POSAO: Bićete okupirani nekim promjenama. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

LAV

LJUBAV: Harmonija u odnosu. Bićete potpuno fokusirani na partnera. POSAO: Moguć porast vrijednosti nekretnine koju posjedujete. ZDRAVLJE: Problem sa kičmom.

DJEVICA

LJUBAV: Vaša inteligencija demonstrirana kroz kritičko komentarisanje okoline može da bude i privlačna. POSAO: Srešćete uticajne ljude. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

VAGA

LJUBAV: Planirajte izlazak jer će vam u svakom slučaju obezbjediti priliku za uživanje. POSAO: Mogući administrativni problemi. ZDRAVLJE: Problemi u saobraćaju.

ŠKORPION

LJUBAV: Vaša osjećanja su vrlo duboka i postojana i nije ih lako prenebregnuti. POSAO: Ostvarićete značajniji finansijski uspjeh ili dobit. ZDRAVLJE: Pojačan apetit.

STRIJELAC

LJUBAV: Srešćete neke zanimljive osobe koje će vam pružiti razlog za nadu svjetliju budućnost. POSAO: Imaćete veliki elan za posao. ZDRAVLJE: Infekcija.

JARAC

LJUBAV: Možete ispasti sebični jer ste emotivno zatvoreni i okrenuti materijalnim stvarima. POSAO: Uspevate da ostvarite svoje ciljeve. ZDRAVLJE: Slabo varenje.

VODOLIJA

LJUBAV: Ljubav će vam biti najbitnija stvar u ovom periodu. Imaćete i sreće u ljubavi. POSAO: Desiće se izvjesna poboljšanja u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Infekcije.

RIBE

LJUBAV: Moguća razdvojenost od partnera. POSAO: Povećana popularnost vam može pomoći u poslu. Uspjeh u grupnom radu. ZDRAVLJE: Promjenljivo.

Komentari

komentara