Magazin

PJEVAČ NIŽE SKANDALE: Darko Lazić slupao auto policijskog generala vrijedan 35.000 eura!

Napisao A. K.

Darko Lazić nastavlja da niže skandale! Nakon što je Kurir objavio snimak na kome se vidi kako šmrče bijeli prah i nakon što smo otkrili da se srušio na svadbi svog brata i završio na ispiranju želuca, Darko je napravio još jedan incident.

Kako saznajemo, pjevač je doživio saobraćajnu nesreću kada se sa nastupa iz Beča vraćao u Srbiju. Lazić je izgubio kontrolu nad vozilom i totalno uništio luksuznu „škodu superb“ od čak 35.000 eura, koju je prije samo mjesec dana kupio od bivšeg generala saobraćajne policije Dragiše Simića.

 

– Lazić pravi skandal za skandalom. To više nije onaj isti dečko kojem su muzika i porodica na prvom mjestu. On se posljednjih godinu dana skroz promijenio. Međutim, oduvijek je volio brzu vožnju, a luksuzne automobile je mijenjao kao čarape. Eto, kupio je „škodu“ od Simića i uništio ju je. Saobraćajku je doživio prije dvije nedjelje, kada se vraćao iz Beča, gdje je imao tezgu – priča naš izvor blizak Laziću.

 

Srećom, pjevač nije povrijeđen.

 

– Na lice mjesta ubrzo je došla policijska patrola, kao i kola Hitne pomoći. Kada su medicinski radnici vidjeli auto, pjevaču su rekli da je pukom srećom izbjegao tragediju. Policija je sačinila zapisnik, a Darko je obavijestio svoju osiguravajuću kuću o nesreći. Prijatelji su došli po njega i on se vratio u Srbiju, dok je automobil prevezla šlep-služba. Osiguravajuća kuća i policija ispitali su cijeli slučaj, koji još uvijek nije zaključen. Lazić je insistirao da se u medijima nikako ne sazna da je doživio saobraćajku – priča naš izvor iz osiguranja.

 

Ovim povodom pozvali smo Simića, koji je saslušao zbog čega ga zovemo i kratko poručio:

 

– Ne mogu da dajem izjave bez saglasnosti Biroa MUP za saradnju sa medijima.

 

Pokušali smo da dobijemo komentar od Lazića i njegove bivše supruge Ane Sević, ali oni nisu odgovarali na naše pozive.

(Kurir)

Komentari

komentara