Magazin

Dnevni horoskop: – Vaš horoskop za 19.02.2013.

Napisao admin

Pročitajte šta vam zvijezde donose danas….


Horoskop (Foto: Cure.ba)

OVAN (21.03. – 20.04.)

Danas bi vas vaš oštar jezik mogao uvući u mnogobrojne nevolje, posebno budete li tračali. Malo smanjite tenzije i sve oko čega se dvoumite bolje je da prešutite. Budete li vi ti koji nose loše vijesti vi ćete najgore proći.

BIK (21.04. – 21.05.)

Bit ćete skloni nuditi drugima savjet, ali mogli biste u tome pretjerati. Nemojte kritizirati danas, bez obzira koliko svoje kritike smatrali konstruktivnima.

BLIZANCI (22.05. – 21.06.)

Nemojte danas vjerovati svemu što čujete. U posljednje vrijeme ste pomalo prestrašeni, te ste skloni povjerovati svim pričama. Također, budite oprezni danas s riječima. Budite promišljeniji i poštedjet ćete se mnogih drama.

RAK (22.06. – 22.07.)

Mnogi rakovi danas će biti ćudljivi, jer će drugi danas biti neumorni u svome pametovanju i kritiziranju. Ali nemojte ništa uzimati previše srcu. Ako nešto imate reći, recite, raščistite zrak, a zatim krenite dalje, bez negativnih emocija.

LAV (23.07. – 22.08.)

Danas biste mogli postati jako nestrpljivi zbog nedostatka nečije inicijative i posvećenosti poslu. Svoju pažnju usmjerite na pozitivne ljude i pametna rješenja.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)

Nemojte praviti slona od muhe, posebno na poslu. Važno je da pronađete ravnotežu između poslovnih obveza i privatnih poslova. Danas će biti možda malo teže, ali nema toga s čim se ne biste mogli nositi.

VAGA (23.09. – 22.10)

Nemojte se zanositi, posebno ne u poslovnim situacijama. Drugi će brzo izgubiti interes budete li pretjerivali u svojim idejama ili preuveličavali značaj pojedinih situacija.

ŠKORPIJA (23.10. – 21.11.)

Nemojte pretjerivati, bez obzira koliko se netko pokaže kao dobar slušač, jer ćete reći previše. Možda mislite da znate sve odgovore, ali nemojte ih drugima servirati. S malo opreza ovo će biti dobar dan.

STRIJELAC (22.11. – 21.12)

Bit ćete raspoloženi za čavrljanje, ali pazite što govorite, jer bi neke riječi mogle voditi do kasnijeg žaljenja. Budite diplomatični i suptilni.

JARAC (22.12. – 20.01.)

Očekujte neke rasprave sa susjedima ili rođacima, ali nemojte misliti kako ste apsolutno u pravu, jer danas postoji velika šansa da ćete reći koju riječ previše. Mudro birajte riječi i nemojte se ni za koju temu previše vezati.

VODOLIJA (21.01. – 19.02.)

Novčana pitanja bit će dramatična i zbunjujuća, a mogli biste oko pitanja financija s nekim ući i u sukobe. Malo se smirite i pokušajte na stvari sagledati i iz njihove točke gledišta.

RIBE (20.02. – 20.03.)

Nema prostora za odgađanje, jer neke odluke morate donijeti pravovremeno. Važno je da ne zabijate glavu u pijesak i ne vrtite se u krug, jer tako ništa ne postižete, osim što iscrpljujete svoju energiju.

infobar.ba

Komentari

komentara