Magazin

Dame, ova pitanja nikako ne postavljajte partneru

Napisao H. H.

Mnogi se pitaju šta učiniti da bi održali vezu, ali se mali broj ljudi pita koji to postupci mogu unijeti nemir u odnos. Ova pitanja muškarci nikako ne vole.

Da moraš da biraš između piva sa ortacima i večere sa mnom, šta bi izabrao?“, “Kako bi reagovao kada bih te prevarila?“, “Misliš li da bismo se sreli i da smo rođeni u dvije različite zemlje?“- ovo su samo neka od pitanja koja muškarci ne vole da čuju, a žene obožavaju da ih postave.

Pripadnice nježnijeg pola na ovaj način žele da se uvjere u partnerovu ljubav, ali muškarci se u situacijama kad na scenu stupe hipotetička pitanja osjećaju kao u nebranom grožđu. Svijesni da su na testu, trudiće se da daju najbolji mogući odgovor, što može da potraje.

I dok on razmišlja, ona se nervira pitajući se da li je toliko teško dati odgovor. Ako ne želite da dovodite partnera u neprijatnu situaciju, ne postavljajte mu često ova pitanja, savjetuju stručnjaci za veze.

Kada to, ipak, uradite, nemojte ga osuđivati zbog odgovora, čak i kada vam se ne sviđa. Tako će on steći sigurnost, pa sljedećeg puta možda bude otvoreniji i spremniji za ovu vrstu razgovora, piše “B92“.

Komentari

komentara