Magazin

Upala sam na dečkov Fejs i vidjela poruke koje razmjenjuje sa koleginicom: Jedna me je posebno SABLAZNILA a njegovo objašnjenje je BIJEDNO

Napisao A. K.

Od kad sam to saznala ne mogu da jedem i stalno plačem.

Pre nekoliko večeri moj dečko se ulogovao na svoj Fejsbuk preko mog telefona. Nisam to ni primetila sve dok ujutro nije otišao na posao. Krenule su da stižu poruke i naravno, pročitala sam ih. Imala sam šta i da vidim – pisala mu je devojka sa posla i pregledala sam sve poruke koje su ranije razmenili.

Napisala mu je da je voljna da prevari svog muža ako joj naiđe „pravi muškarac“ i slične stvari, a videla sam i da joj je moj dečko u jednom trenutku napisao da obavezno obriše poruke koje su razmenili.

Bila sam tako besna da sam im oboma stavila do znanja da sam sve pročitala. Bili su u šoku, a kada je moj dečko došao kući, insistirao je na ubeđivanju da se između njih ništa nije desilo i da me voli.

Ne znam da li da mu verujem – zajedno smo 12 godina i oboje smo u tridesetim godinama – glasi pitanje suumnjičave žene postavljeno u časopisu „The Sun“ a odgovor kolumnistkinje Didri glasi ovako.

– Ono što je tvoj dečko uradio jeste neki oblik varanja, čak i ukoliko nije bilo seksa. Razumljivo je da si povređena i on mora da shvati da imaš pravo na to. Ono na čemu sada morate da radite jeste da ti prvo vidiš da li si spremna da mu oprostiš, i ukoliko jesi, on će morati žestoko da se potrudi da bi opravdao to poverenje koje ćeš mu ponovo pokloniti.

T.G.
zena.blic.rs

Komentari

komentara