Magazin

PAZI ŠTA ŽELIŠ, MOŽDA SE I OSTVARI: Horoskop otkriva o čemu MAŠTATE cijelog života!

Napisao H. H.

“Uspjeh je dobiti ono što želimo. Sreća je željeti ono što dobijemo”, rekao je Dejl Karnegi. A ovo su najjače želje horoskopskih znakova.

OVA

Predstavnici ovog znaka žele ushićenje i zabavu. Njima ne bi smetalo da se ludački provode 24 sata dnevno, piše “Dnevno“…

BIK

Bikovi su najveći gurmani zodijaka. Zato je njihova najjača želja da nađu partnera koji će istom mjerom uživati u kvalitetnoj hrani.

BLIZANCI

Najveće pričalice u svijetu horoskopskih znakova vole strast i lijepe ljude oko sebe, ali najveća želja im je da nađu nekoga s kim mogu da se povežu mentalno.

RAK

Romantični nježni Rak želi nešto čemu, u principu, većina nas teži. Međutim, njemu je to baš baš neophodno kako bi lijepo živio. Svi Rakovi teže beskrajnoj ljubavi.

LAV

Oni su carevi džungle i zato je njihov najveći san sasvim logičan – žele da budu vođe i da svima pokažu kako posao treba da se uradi.

DJEVICA

Mir je ono što je potrebno svakoj Djevici da bi funkcionisala kako treba, pa im je zato najveća želja da se nađu okruženi opuštenim ljudima koji nisu ni čuli za nervozu.

VAGA

Vickaste i domišljate Vage ne traže mnogo. Njima je samo želja da imaju nekog ko će da ih shvati i sa kim će moći da se razumiju pogledom.

ŠKORPIJA

Mala i opasna životinja želi nešto vema logično. Puna strasti i sirove snage, ona sanja o tome da ima moć nad nekim – bilo da je riječ o jednoj osobi ili o više njih.

STRIJELAC

Ništa na ovom svijetu mu nije potrebno kao sloboda. Strijelac sanja o tome da može da leti i leprša po cijelom svijetu, ali samo ako je okružen pozitivnom energijom.

JARAC

Dosta im je svega! Okrenuti poslu i dobrobiti, Jarčevi maštaju o tome da dobiju ček na milion dolara, a da pored sebe imaju nekoga ko će razumeti i voljeti njihovu divlju stranu.

VODOLIJA

Pomalo luckaste Vodolije samo žele nekog pored koga će se u svakom trenutku osjećati kao da su kod kuće. Ujedno, to mora da bude osoba koja će da trpi sav haos koji Vodolije prave.

RIBE

Kreativnim i osjećajnim Ribama je najveća želja da pronađu sebi osobu koja će da im osvoji tijelo, um i dušu i pored koje će se osjećati sigurno.

 

Komentari

komentara