Magazin

Seka se slikala s malim Jakovom, a onda… u komentarima sljedeće slike “javila se“ Jelena Karleuša! (FOTO)

Napisao A. K.

Seka Aleksić je uvijek među najpopularnijim domaćim javnim ličnostima na društvenoj mreži Instagram, a od prošle godine i dolaska malog Jakova na svijet njena popularnost je samo veća. Sada Sekine slike pregledaju desetine i stotine hiljada ljudi, a kada se mali Jakov pojavi nastane opšti potres. Fanovi prosto hrle da ga vide.

Tako je i sa posljednjih par fotografija, a posebno je popularna ona na kojoj se mali Jakov i Seka zajedno kupaju.

 

Ono što je možda privuklo više pažnje jeste Sekina objava koja je uslijedila nedugo poslije ove sa tuširanjem. Naime, pjevačica je okačila jedan od svojih karakterističnih selfija, a u komentarima se javilo ime ni manje ni više nego – Jelene Karleuše.

 

– Seko, ljepotice, imaš divne oči. Pozdrav – napisala je JK pored fotografije i ostavila nekoliko dobroćudnih selfija. Ova pojava je zabezeknula većinu pratilaca, a neke je čak i uznemirila činjenica da se poslije toliko godina i zaita nekih težih riječi Karleuša sada javlja Seki, i to na ovakav način.

 

Zaista divan gest, ali mnogi od obožavalaca nisu svjesni da se ipak ne radi o pravom profilu Jelene Karleuše, već je u pitanju samo fan grupa.

 

Šteta bi bilo ako je “prevara“, budući da je poruka uistinu dirljiva.

(Srbija Danas)

Komentari

komentara