Magazin

10 stvari koje biste uvijek trebale imati u torbi

Napisao H. H.

Koliko ste puta požalile što uz sebe nemate gumicu za kosu ili ruž?

ŽENE u torbama nose zaista svašta, a često se radi i o hrpi stvari kojima je mjesto u smeću.

S druge strane, sigurne smo da mnoge od vas često požale jer uz sebe nemaju nešto što vam u tom trenutku baš jako treba, a iz torbe vam ispadaju stari računi, maramice, prazni omoti od čokoladica… Vrijeme je da se reorganizirate i bespotrebne stvari zamijenite onima koje će vam spasiti dan:

1. Omiljeni ruž

Crveni je uvijek najbolji izbor jer ćete u trenu izgledati sređenije. Ako u torbici imate mjesta za samo jedan make-up proizvod, neka to bude baš ovaj.

2. Sunčane naočale

Pogotovo preko ljeta, kada je potrebno zaštiti oči od jakog sunca.

3. Balzam za usne

Svatko ima svoj omiljeni, a najbolje bi bilo kupiti ih nekoliko i staviti baš u svaku torbu koju često nosite jer je usnama uvijek potrebna njega, a mekane usne uvijek su i privlačnije o suhih.

4. Gumica za kosu

Koliko puta ste požalile što uz sebe nemate gumicu za kosu? Kako vam se to više nikada ne bi ponovilo, stavite po jednu u sve svoje torbe. Tako ćete i uvijek znati gdje su vam jer smo sigurni da većina vas često ostane bez ijedne baš kada su vam najpotrebnije.

5. Ukosnica

Isto kao i gumica, ukosnica je jedna stvar zbog koje žene često žale jer je nemaju pri ruci. A s obzirom na to da zauzima minimalno mjesta, možete ih potrpati i nekoliko.

6. Korektor

Osim što uvijek dolazi u praktičnom, malenom pakiranju koje ne zauzima puno mjesta, korektor je make-up proizvod koji najbolje prekriva sve nedostatke, od podočnjaka do iznenadnih prištića.

7. Krema za ruke

Grube ruke nisu nimalo ženstvene, a kako bi bile nježne, potrebno ih je redovito njegovati i to ne samo preko zime. Jednu bi kremu za ruke trebali uvijek nositi uz sebe.

8. Ogledalce

Iako danas većina mobitela ima selfie kameru, ogledalo je i dalje najpraktičnije za brzinsko popravljanje šminke i frizure. Kupite jedno maleno, preklopno i nosite ga uvijek sa sobom, a još će bolje biti ako nađete neko koje s jedne stane ima ugrađenu četku za kosu.

9. Žvakaće gume

Neki ljudi provedu pola dana izvan kuće, piju kavu i jedu vani te ne mogu uvijek nakon toga oprati zube. Osim što se tako narušava vaša dentalna higijena, tu je i loš zadah koji uvijek ostavlja krivi dojam o vama. Zato biste uvijek uz sebe trebale imati jedno pakiranje žvakaćih guma.

10. Tanki remen

Iznenadit ćete se koliko će vas puta razveseliti činjenica da u torbi imate ovaj modni dodatak. Pogotovo ako ste ljubiteljica širokih bluza koje će tanki remen u trenu transformirati u potpuno drugačiji odjevni komad, a vi ćete izgledati kao da ste se presvukle.

Komentari

komentara