Magazin

bivši ljubavnici – Leontina i Željko ponovo zajedno!

Napisao admin

Leontina Vukomanović i Željko Joksimović ponovo će biti zajedno. Ne, bivši ljubavnici ne planiraju da obnove vezu, niti saradnju, već će zajedno biti u žiriju u novom muzičkom šou televizije Pink „The Voice“. Željka i Leontinu, koji su bili u dugogodišnjoj vezi tokom koje su nastale možda i njihove najbolje pjesme, producenti ove emisije žele da spoje jer vjeruju da oni najbolje mogu da ocjenjuju mlade pjevače.


Leontina i Željko (foto:cure.ba)

– Pripremamo dosad neviđeni šou u regionu. Sigurni smo da će gledaoci biti zadovoljni našim izborom mentora za ovaj trenutno najaktuelniji svjetski talenat-šou – rekli su iz pres-službe Pinka. 

Leontina Vukomanović kaže da nema nikakav problem s tim da sjedne pored bivšeg dečka Željka i s njim odlučuje o sudbini neafirmisanih pjevača. 

– Za takav šou moraju da se biraju najbolji. Ljudi koji su uspješni u svom poslu ne osjećaju animozitet. Na kraju, cilj je da se nova lica promovišu na pravi način. Inače, „The Voice“ je najbolje osmišljen šou tog formata. Ima sve elemente pravog muzičkog takmičenja. Kad počne da se emituje u Srbiji, neće mu niko primirisati. Bez razmišljanja bih prihvatila poziv da budem u žiriju. Svaki kompozitor, tekstopisac, edukator priželjkuje takav angažman.

cure.ba

Komentari

komentara