Magazin

Neće više da šuti: Šako brutalno odgovorio kolegama koje su ga prozivale, poslije ovoga počinje rusvaj!

Napisao H. H.

Pjevač Šako Polumenta je dugo šutio i trpio prozivke svojih kolega, koje su se šalile na račun njegovih šokantnih snimaka, ali sada mu je, kako kaže, dosta svega, i žestoko je uzvratio svima koji su ga prozivali.

– Nisam ja neka igračka, da me je neko postavio i kaže: “Šako Polumenta, ti sad pjevaš, tebi je pjesma hit, i tako dalje”… Nego sam se itekako borio za svoju karijeru. E, sad kada sam se izborio i kad sam tu gdje treba da budem, ne može sad neko da dođe i ispljuje Šaka Polumentu i prođe nekažnjeno – rekao je Šako za Telegraf, a potom je imao šta da poruči drugim pjevačima koji su se sprdali na njegov račun.

Šako više ne želi da trpi parodije svojih kolega.

– Ja sam, kao kolega, svih ovih godina, bio vjeran kolega, odan, i one kolege koje ne poznajem i s kojima se ne družim, ja sam cijenio njihov rad, i nikada nisam “lajao” na kolege… Sve može da se toleriše, radi šta hoćeš, imitiraj, laj ako hoćeš, pljuj, imitiraj…, ali na kraju daj jedan signal da si uz mene… Au, brate, pokušavaju preko mog imena, sad se svi nešto snimaju… Bjež’ u pi**u materinu svi! Dovde mi je više… Šta je bilo? Ajd’, đe ste bili, ima li neka podrška, mrš u pi**u materinu – zaključio je Polumenta.

Komentari

komentara