Magazin

Operisana Karleuša vrišti od bolova!

Napisao H. H.

Jelena Karleuša operisana je prošlog petka na jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Njoj je iz stomaka izvađen benigni tumor, tačnije miom veličine dječje glave. Operacije je prošla odlično i pop zvijezda više neće imati probleme, jedino je očekuje težak postoperativni period, prenosi tabloid Svet.

– Pošto je operacija bila slična carskom rezu, Jeleni su isjekli stomačne mišiće u trenutno trpi užasne bolove. Ne može ni da se nakašlje koliko je boli stomak. Doktori su joj rekli da ne smije ni da pomišlja na to da se vrati na binu do kraja jula. Poslušala ih je i do 28. jula nije zakazala nijedan nastup, kaže izvor blizak pjevačici.

Snimanje Zvezda Granda otkazano je do početka juna. Tada će Jelena biti u stanju da se kreće i da sjedi u studiju, ali od đuskanja na bini nema ništa do daljeg. Pošto nije pokretna, Jelena je odlučila da kćerke Atinu i Niku pošalje kod oca Duška u Istanbul. Tata ih je prošlog vikenda vodio na utakmicu i trudi se da im ispuni svaki trenutak dok ne budu mogle da se vrate kod mame.

Komentari

komentara