Magazin

Fanovi napali Beyonce zbog “napumpanih” usana, ali ovakav odgovor nisu očekivali

Napisao H. H.

“Ko ste vi? Meni je vas zapravo žao. Vi ste sigurno neke jako tužne individue kad se imate obraza ovako hladnokrvno sručiti na trudnu ženu”

NEKI ljudi vjerojatno nikada neće naučiti da u slučaju ako već nemaju nešto pametno i lijepo za reći, onda barem neka šute. Svjedoči tome već dulje vrijeme, komentarima za koje ne znate jesu li toliko zlobni namjerno ili pak slučajno, iz nekog krivog uvjerenja i neznanja, piše “Index“.

Ovih se dana tako na tapeti našla i Beyonce koju su njeni vjerni (kako da ne) fanovi napali da je, prilikom objave fotke nakon zubara, tamo umjesto zubiju sređivala svoje usnice.

I tako je medijima odjeknuo trač da je Beyonce napumpala svoje usnice i to sada, dok je trudna, a zna se da se taj zahvat u trudnoći ne smije raditi.

Raja se naravno odmah digla na noge, no usta im je vrlo brzo začepila njena publicistkinja Yvette Noel-Schure koja je na stranicama Gossip Cop svim tim dušobrižnicima napisala:

“Vi kao jako dobro znate sve o tome kako trudnoća može utjecati na cijelo tijelo žene. Znate baš sve, ha? Pa ako znate, recite mi, molim vas, koliko znate o oticanju tijela, o tome kada se žena tako naglo udeblja pa to dramatično utječe na organizam, a krv koja tada mora pumpati duplo više utječe naravno na oticanje svih dijelova tijela. Pa tako i usnica.

Ali sve je to zapravo malo važno jer sve što se u trudnoći događa u organizmu, ma kako god ona utjecala na njeno tijelo i lice, važno je samo da se sve to događa iz tako važnog razlog zbog kojeg je sve ostalo zanemarivo. Jer žena nosi dijete, njih dvoje, dva mala bića koja će doći na svijet i koji će se morati boriti protiv vaše mržnje i negativnosti.

U njenoj prvoj trudnoći stoički sam podnosila vaše napade, čak i kada ste oholo tvrdili da nikada nije ni bila trudna. Ali sada je dosta.

Tko ste vi? Meni je vas zapravo žao. Vi ste sigurno neke jako tužne individue kad se imate obraza ovako hladnokrvno sručiti na trudnu ženu. Zaista mi vas je žao. Dajte si molim vas, zbog vas, nađite neki smisao svog života, pozabavite se nečim, pronađite svoju sreću jer je očito da vam ona jako nedostaje.”

Komentari

komentara