Magazin

TRAGEDIJA: Poginuo prvi dečko pjevačice Nataše Bekvalac!

Napisao H. H.

Nataša Bekvalac oduvijek je voljela momke koji voze motore, a nažalost njena prva velika ljubav poginula je u nesreći na dvotočkašu. Bilo je to prije skoro 20 godina. Tek punoljetni P. život je izgubio u teškoj saobraćajki na svom motoru, na kojem se i Nataša često vozila.

– On je bio fin mladić, studirao je arhitekturu i Nataša je bila baš zaljubljena u njega. Često su se vozili na motoru i cijeli Novi Sad ih je znao. P.A. je obožavao brzu vožnju i to mu se, nažalost, obilo o glavu. Nesreća koju je doživio bila je kobna po njega. Nataša od tada nosi traume od motora i brze vožnje – priča izvor Kurira.

Bekvalčeva i P. u trenutku njegove pogibije nisu više bili u vezi, ona je tada snimala svoj prvi album, ali je veoma emotivno podnijela njegov gubitak. Igrom sudbine pjevačicin prvi muž Danilo Ikodinović bio je veliki zaljubljenik u motore.

– Jedino zbog čega se žena i ja svađamo jesu moj motor i brza vožnja – rekao je Dača u jednom intervjuu dok je bio sa Natašom.

Nekoliko mjeseci nakon toga doživio je tešku saobraćajnu nesreću na svojoj sivoj “jamahi“ i jedva ostao živ.

Pjevačica je i s drugim suprugom imala isti problem, jer je i Ljuba Jovanović vozio brzu mašinu na dva točka. To je Nati bio veliki problem, pa Ljubu nismo vidjelii na motoru dok je bio u braku s njom.

Komentari

komentara