Magazin

Kilogrami ubica seksa – Pjevačica priznala da nije intimna već tri godine!

Napisao admin

Kada voliš sebe, vole te i druge. Ali ona ne voli ni sebe, a ne želi ni druge!


Indi (foto: smedia)

Pjevačica Indi koja je skoro tri godine imala zabranu da se pojavljuje na ružičastoj televiziji, ponovo je na malim ekranima. Zabrana je istekla, a ona je sada spremnija nego ikad da pokaže šta zna. Dok je nije bilo, ugojila se preko trideset kilograma zbog zdravstvenih problema i zbog toga, kako kaže, nije imala seks.

– Bila sam u paklenom krugu. Jedan zdravstveni problem je uzrokovao drugi. Došlo je do zadržavanja vode u organizmu, a onda sam dobila terapiju koja je isključivala lekove za izbacivanje vode. Međutim, šok je uslijedio kad sam se jednog dana osvijestila! Bila sam užasnuta svojim izgledom. Počela sam da se krijem od ljudi, povlačim u sebe, odbijam da izađem iz kuće, tjeram od sebe tadašnjeg dečka. Seks?! Nije mi bio ni na kraj pameti! Totalna apstinencija. Punih šest mjeseci. Nisam se osjećala lijepo u svojoj koži, pogotovo zato što sam pjevačica. Ko voli da vidi debelu pjevačicu? – izjadala se Indi.

Sada je spremna da dovede opet svoju liniju na zavidan nivo, a sa pjesmama je već počela da parira svim koleginicama. Pa nadamo se da će biti uspjeha.

smedia

Komentari

komentara