Magazin

Zbog njegovih komentara o višku kilograma, proliveno je mnogo suza: A kad čujete šta Saša Popović doručkuje, nećete vjerovati kako je to moguće!

Napisao H. H.

Saša Popović često dobija pohvale za liniju koja se godinama ne mijenja, a direktor “Grand” produkcije ističe da bi svi oni koji se konstantno nalaze pred kamerama trebalo da se vode njegovim primjerom i više povedu računa o ishrani.

Naime, tokom takmičenja direktor Granda je znao da iskreno kaže da neka kadidatkinja mora da smrša kako bi mogla da nastupa.

Ipak, kada vidite kako izgleda Sašin jelovnik, vjerovatno ćete se složiti da ne biste mogli da se pridržavate njegovog režima.

“Trudim se da doručkujem, ručam i večeram kod kuće. Osim kad snimamo “Zvezde Granda” onda imamo pauzu i obično večeramo oko 6 sati. Što se tiče doručka, to mi supruga sprema, ali i nije neki doručak. Ja doručkujem crnu kafu bez šećera i jednu kiflu koju podijelimo na četiri dijela i tostiramo. To je moj doručak. Za ručak volim da jedem meso sa salatom bez hljeba, večera takođe slična. Ko hoće da smrša, neka za ručak dva-tri dana na primjer jede kajganu sa povrćem. Mora lagano da se jede da bi se održavala linija”, ispričao je Popović, piše “Grand Online“.

Komentari

komentara