Magazin

Objavila je fotografiju svojih pantalona i poslala poruku svim ženama

Napisao H. H.

Svaka žena u ormaru ima bar jedne farmerke u koje planira da “stane” kada skine višak kilograma. Kada joj to napokon pođe za rukom, sigurno da ne postoji srećnija osoba od nje u tom trenutku.

Kao što krije godine, tako dama krije i obim svog struka, pa vam neće nikada zaista priznati koji broj pantalona nosi. Međutim, ovaj broj varira, ali ne zbog nabačenog kilograma više, već zato što se oni razlikuju od radnje do radnje. I nemojte očajavati ako su vam farmerke koje probate u nekoj prodavnici male, isto tako, ne radujte se previše ako uspete da “uđete” u manju veličinu, jer postoji objašnjenje zašto je to tako.

Lusi Horsli, devojka iz Velike Britanije, rešila je da ovaj problem pokaže na sopstvenom primeru. Ona je na Fejsbuku objavila fotografiju svojih pantalona, jedne veličine 18, druge 14. Ako se zagledate malo bolje primetićete da su veće farmerke na slici naznačene zapravo manjim brojem.

“Crne su 14, a teksas 18. Nije ni čudo što su devojke počele da mrze šoping. Zašto ista veličina ne može da bude ista u svakoj radnji?”, napisala je Lusi u opisu fotografije.

“Izašla sam da kupim nove pantalone, probala sam svoju veličinu, 14, ali nisam uspela da ih obučem. Uzela sam veći broj, ali mi i dalje nisu bile udobne. Bila sam zaista šokirana. Bilo me je sramota što sam morala da kupim toliko veće pantalone“, rekla je Britanka za Dejli mejl.

“Znam da ljudi imaju običaj da kažu da nije bitno šta piše na etiketi, ali veličina odeće zaista utiče na samopouzdanje kod žena“.

Mnoge devojke i žene su se složile sa njom komentarišući da imaju isti problem.

Komentari

komentara