Video

DALILA DOŽIVJELA NAJVEĆE PONIŽENJE, EVO ŠTA JE CAR REKAO PRED HILJADAMA GLEDATELJA: I Ognjen u čudu slušao

Meni je žao što moram biti na ovom nivou večeras – zamjerila je Dalila.

U nastavku emisije “Amidži šou”, voditelj Ognjen Amidžić je postavio pitanje Dalili Dragojević i FIlipu Caru, piše Pink.rs.

Care, i ti si pričao da si ušao ozbiljno u vezu? – pitao je Ognjen.
Evo, neka bude da je ona ušla ozbiljno, a ja neozbiljno. Uvijek se u životu neki ljudi mogu služiti nečim. Dalila isprobava i na šalu i na zezanje i kad ne uspjeva, kreće na moj odnos, pa kad ne uspjeva, krene na moje roditelje, Maju – pričao je nervozni Car.

Meni je žao što moram biti na ovom niovu večeras – zamjerila je Dalila.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Dr. Šabanovićeva metoda produženja života: Očistite krvne žile i regulišite pritisak ukoliko želite izbjeći moždani i srčani udar!
Sponosored by MonadPlug

Debt Collectors Are Now Allowed To Contact Borrowers via Social Media
Ova žena treba da bude realna, da kaže da se zaljubila, da sam ja ispao prema njoj takav kakav jesam, ja bih rekao izvini i pognuo glavu gore – dodao je Filip.

On je pričao kakvi su mu odnosi. Njemu je problem što nema ljubomorne scene od mene, pa sad pokušava da prebaci na mene – istakla je Dalila.

Da li je tebi Dalila zapravo bila najveći izazov jer je udata žena? Da li ti je to bio izazov, pa kad se desilo prešao si na Maju? – pitao je Ognjen.

Svakako je bila izazov i nešto što me je radilo na takav način. Ali mi se svidjela i kao osoba.

Došla je fizički zbilja lijepa, mlada djevojka, inteligentna, ali prije svega bezobrazna i kvarna. Sada se tek moje sumnje ispostavljaju. Ona je za mene prije svega loš čovjek. Možda će nekome biti najbolja, ali za mene je katastrofalna. Sad manipulacijama vodi na svoj mlin – optužio je Filip Dalilu.

Ja ne vejrujem šta slušam. On priča sad kao da je on ostavljen i izmanipulisan. Pomiri se sa tim da nisi – poručila je Dragojevićka.

Komentari

komentara