Video

Ona je bila njegova životna ljubav: Ovako su se upoznali Džej i Nada

Napisao H. H.

Znao je da će je oženiti.

Džej Ramadanovski često je isticao koliko mu je bivša supruga Nada značila u životu, čak i godinama nakon razvoda. Beskrajno joj je bio zahvalan za sve godine koje su proveli zajedno kao i na tome što mu je podarila dvije kćerke Anu i Mariju, prenosi “Republika“.

DŽej čak i na ruci do sudnjeg dana nosio je tetovažu sa Nadinim imenom i o njoj nikada nije pričao nijednu lošu riječ, naprotiv, uvijek ju je predstavljao kao kraljicu.

Njihova ljubavna priča počela je osamdesetih godina i to kao sestru jednog od njegovih najboljih drugova. Kada se vratio iz vojske ona je radila u jednom kafiću, ali iako su se sviđali jedno drugome ta veza bila je zabranjena.

Naime, ona je mogla da izađe u grad samo sa bratom i nisu sjedili u istom društvu. S obzirom da se njen otac i brat nisu slagali s njihovom vezom, neko vrijeme viđali su se tajno. Kada je ostala u drugom stanju Nadina porodica morala je da prihvati Džeja. Te 1990. godine dobili su kćerku Anu, a kasnije i Mariju. Kao i većina boema, Džej je provodio noći i dane u kafani i odavao se porocima, a Nada više nije mogla da podnese, pa je odlučila da se razvede. Brak su zvanično okončali 2007. godine.


-Ma, odmah mi se svidjela. Služio sam vojsku u Visu šest mjeseci pa potom u Splitu. Kada sam se vratio sa služenja vojnog roka upoznao sam Nadu, ona je bila sestra od moga druga tu iz kraja, to je bila ljubavna priča na daljinski u početku zbog njega. Bili smo zajedno dvije godine. Za prosidbu je bilo pomagača sa svih strana da bi sam čin izgledao savršen – otkrio je svojevremeno Džej kako je počela njegova ljubav sa Nadom.

Ipak, oni su i poslije razvoda ostali veoma dobri prijatelji, zajedno su brinuli o djeci, a posljednjih godina i unucima koje su dobili od starije kćerke.

Inače, Nada se pojavljivala i u Džejevom spotu za spot “Lubenica”.

Komentari

komentara