Video

Japansko podmlađivanje: Masirajte 5 minuta dnevno “magične tačke ljepote”

Japanska pomlađujuća masaža lica Zogan, koja u prijevodu označava “Stvaranje lica” i ima drevne japanske korijene, a nama ju je predstavila (i privukla pozornost milijuna diljem svijeta) popularna japanska stilistica i ekspert za ljepotu – Jukuko Tanaka.

U posljednjih nekoliko godina za Zogan masažu zanimanje žena svih uzrasta se samo povećava. Zogan masaža je prilično jednostavna za provođenje, lako se nauči i dostupna je svima, a oduzima samo 5-7 minuta dnevno.

U vašim rukama postaje moćno sredstvo ne samo za očuvanje mladosti, nego i za primjetno pomlađivanje lica!

Jukuko Tanaka jamči da već nakon dvije sedmice svakodnevne masaže možete primijetiti prve pozitivne rezultate.

Zogan masaža vidno ublažava bore, koža postaje zategnuta, elastična i glatka, formiraju se pravilne konture lica, eliminira se natečenost, podbuhlost lica, smanjuju se ili potpuno nestaju podočnjaci, rješava se problem “drugog podbradka”.

Tako jak učinak postiže se zbog masiranja određenih “magičnih točaka ljepote”.

Zogan masažu treba obavljati uz upotrebu ulja ili kreme za masažu, koje se nanosi na prethodno očišćeno lice.

Jukuko Tanaka preporučuje ulje pamuka. Neki ga zovu još i “zlatno ulje”. Sadrži velike količine vitamina, minerala i omega-6 masnih kiselina. Bogato je i fitosterolima, što mu daje i trajnost, ali i omogućava da se s lakoćom upija u kožu.

Ostavlja poseban osjećaj glatkoće, a vrlo je lagane teksture i koža ga brzo upija. Ako ne pronađete ulje pamuka, slobodno možete koristiti drugo biljno ulje, pogodno za kožu lica. Kontraindikacije za obavljanje masaže su bolesti limfnog sustava i bolesti kože lica.
Ako ste prehlađeni, curi vam nos i imate povišenu temperaturu – bolje da se suzdržite od masaže, jer prije svega utječe na limfni sustav, aktivirajući ga.

Ovaj video će vam pokazati kako pravilno raditi Zogan masažu. Ne treba vam ni ogledalo, samo gledajte na zaslon svog računala i ponavljajte pokrete, dok ne zapamtite!

Odvojite desetak minuta slobodnog vremena, opustite se i uživajte u svom pomlađivanju!

Komentari

komentara