Video

TAMBURAŠI MU SVIRALI U KRILU, JEDNU PJESMU PLAĆAO PO 100 EURA: Isplivao novi snimak burnog kafanskog života ubijenog Markuša!

Napisao H. H.

Marko Markuš (29), koji je u petak uveče oko 21.30 časova ubijen u klasičnoj sačekuši u Novom Sadu, vodio je lud noćni život, a nebrojeni su snimci sa društvenih mreža koji svedoče da nije štedeo novac na dobar provod u kafani.

 

 

 

Tako je na jednom snimku uhvaćen kako ne žali evre, pa dvadesetice gura u ruke poznatom pevaču Angelu Dimovu samo za jednu pesmu, njegov najveći hit “ovo je priča o nama”, koji su otpevali uglas.

 

FOTO: PRINTSCREEN

 

Bez tamburaša nije ni ulazio u kafanu, a koliko je voleo živu muziku oko sebe svedoči i drugi video na kojem mu muzičari maltene sede u krilu.

 

FOTO: PRINTSCREEN

 

Podsetimo, Markuš, sin visokog zvaničnika novosadske policije, ubijen je u pucnjavi kod hotela “Sajam”, a iako je hitno prevezen u bolnicu gde su mu se lekari borili za život, podlegao je povredama

Ubijeni se družio sa NBA košarkašem i doskorašnjim direktorom KK Partizana, Nikolom Pekovićem u čijem automobilu je večeras pronađena droga i oružje.

Markuš je 2014. godine osuđen u Višem sudu u Novom Sadu na pet godina zatvora jer je nožem pokušao da ubije sugrađanina Slobodana Milutinovića na Tvrđavi, ali je pravosnažno oslobođen za to delo početkom ove godine.                                       kurir.rs

 

Komentari

komentara