Trudnoća i majčinstvo

POZNATA GLUMICA U DEPRESIJI: Dadilji je ispalo moje dijete, NAPUKLA MU JE LOBANJA!

Napisao H. H.

Eva Amur Martino otkrila je detalje nesreće koju je izazvala njena dadilja. Popularna glumica sa suprugom Kajlom Martinom ima dvoje dece, ćerku Marlon Mea i tromesečnog sina Majora Džejmsa.

“Nekoliko dana posle Dana zahvalnosti, naša dadilja je zaspala sa Majorem u naručju. Major je iskliznuo, pao i razbio glavu na drvenom podu” napisala je Eva na svom blogu.

“Kajl i ja smo spavali u drugoj sobi. Probudio nas je zvuk udarca glave o pod i onda histeričan vrisak”, nastavila je glumica koja je sa suprugom odvezla sina u bolnicu. Majoru je napukla lubanja i imao je unutrašnje krvarenje mozga.

“U bolnici sam provela dva dana. Nikada nisam bila nervoznija, bilo je traumatično”, kazala je Eva.

Dobra vest je što se Major brzo oporavio, a nesreća nije ostavila nikakve posledice. Tešku priču odlučila je objavi na blogu kako bi pokušala da se reši razarajužeg osećaja krivice.

“Plakala sam danima, svima sam govorila da sam ja kriva. Dadilju su mi preporučili, a dogodila joj se ljudska greška”, piše glumica
“Znala sam da će mi govoriti da sam sama kriva jer se dadilja brinula za moje dete, a ne ja, da sam zaslužila to što se dogodilo”, piše Eva koje je nakon nesreće pala u tešku depresiju. Dadilji je oprostila, ali joj je odmah dala otkaz.

“Više nikome ne želim poveriti dete, osim sebi samoj. I dalje imam traume. Kad ga usred noći čujem da plaće, srce mi krene brzo da mi kuca i krenu mi suze jer se prisetim svega što se dogodilo”, otkriva.

Glumica, koja se pojavljivala u popularnim TV serijama poput ”Kako sam upoznao vašu majku” i ”Nova devojka”, osećala je dugo i mučninu te je skroz izgubila apetit. Vremenom je naučila kako sama sebi da oprostiti i potpuno se posvetiti majčinstvu.

Komentari

komentara