Trudnoća i majčinstvo

USKORO MAMA – Džejla Glavović trudna i bira ime za bebu

Napisao admin

Nakon što se udala prije dvadesetak dana domaći mediji počeli su sa špekulacijama kako je jedna od najplaćenijih bh. manekenki Džejla Glavović trudna. To se navodilo kao razlog zašto je šestomjesečnu vezu s Mahirom Očuzom krunisala brakom, odnosno, za sada samo šerijatskim vjenčanjem.


Džejla Glavović (Foto: fashionweek.ba)

Da postoji nešto više od špekulacija, pokazuje njeno pitanje koje je prije dvije večeri postavila svojim prijateljima na Facebook profilu. Naime, ljepotica koja privatni život od medija krije kao zmija noge napisala je nekoliko imena, a jedno od njih bilo je Reina.

Ovo je značilo da želi pomoć prijatelja pri odabiru imena za njeno i Mahirovo prvo dijete. Međutim, ova priča se na njenom profilu nije dugo zadržala jer je već dan poslije izbrisala i pitanje i komentare prijatelja.

Glavović je šerijatsko vjenčanje obavila u Visokom, u prisustvu uskog kruga rodbine, a udala se za Mahira Očuza, sina vlasnika lanca trgovinskih radnji u tom gradiću i benzinske pumpe u Lukavcu.

Novopečeni bračni par bi građansko vjenčanje trebao obaviti 26. avgusta na otoku Santoriniju u Grčkoj, gdje će, osim kuma i kume, putovati nekolicina prijatelja i rodbine. Nakon vjenčanja medeni mjesec planiraju provesti u Sjevernom Kipru.

cure.ba

Komentari

komentara