Trudnoća i majčinstvo

Hrabro – Majka dvoje djece pokazala kako izgleda tijelo žene nakon poroda!

Napisao admin

Kako će izgledati tijelo žene nakon poroda, posebno stanje kože i trbuha te prisutnost strija, ponajviše ovise o genetici, pa se žene mogu pouzdati u onu da će imati slične promjene kao što su imale njihove majke.


-Naravno, neke se stvari mogu ranije “srediti” adekvatnom prehranom i vježbanjem, ali ne očekujte da vaše tijelo liči na ona slavnih mama koje objavljuju retuširane fotografije brzo nakon poroda, kaže Stephanie Rothsrein Bruce, piše Fokus.

Ona je profesionalna trkačica koja je objavom fotografija svog trbuha na Instagramu privukla veliku pažnju javnosti, ali i inspirirala mnoge žene koje su imale slične promjene na tijelu, koje nisu baš uvijek lijepe.

Njeni mišići su se odvojili tokom trudnoće, što nije očekivala da će se dogoditi s obzirom na njenu odličnu fizičku kondiciju i utreniranost. Na njezinom trbuhu je nakon poroda ostalo puno kože, ali kaže da se stanje popravlja kako sve više vježba trbušne mišiće.

Trenutno trenira za Olimpijske igre, nadajući se prolasku kvalifikacija u disciplini trčanja 10 kilometara za američki tim. Stephanie je majka dvije bebe, od kojih jedna ima 21, a druga šest mjeseci, piše Daily Mail.

cure.ba

Komentari

komentara