Trudnoća i majčinstvo

Fotografijama šokirala javnost – Pogledajte šta žena radi 15 dana pred porođaj! (FOTO)

Napisao admin

Li En Elison iz Los Anđelesa profesionalna je bodibilderka, a javnost je i šokirala i oduševila slikama na kojima se vidi kako diže tegove – samo 15 dana pred porođaj!


Trudnica (Foto: press)

Li En Elison ima 35 godina i do porođaja joj je ostalo svega 15 dana, a ona… kao da nije trudna! Žena diže tegove, bez straha da to može ugroziti bebu, a i izazvati komplikacije pri porođaju.

– Ovo je užasno! Nadam se da ostale žene u svetu ne rade ovo, nego da održavaju svoju trudnoću! – jedan je od komentara ispod slika, od osobe koja je, navodno, lekar.

– Ja sam entuzijasta, ali to ne znači da ovo preporučujem svima. Doktori s razlogom sugerišu ženama da ne podižu baš ništa teško jer to može da prouzrokuje razne komplikacije – kazala je Li En koja je dobila i veliku podršku.

– Samo napred, devojko! Bravo! Izgledaš sjajno! Ovo je mnogo bolje od slučajeva u kojima se žene zapuste, pa dočekaju da imaju previsok krvni pritisak ili dijabetes, samo zato što su lenje.
Li En kazala je i da je presrećna što ima veliku podršku, kao i da će hejtera uvek biti.

– Hvala vam svima! Hejtera će uvek biti, ali moj život nije njihov. Još jednom vam hvala na neizmernoj podršci i lepim rečima – poručila je gospođa Elison koja, inače, već ima dvoje dece: sina od osam i ćerku od dvanaest godina.

press rs

Komentari

komentara