Trudnoća i majčinstvo

MAJKA MONSTRUM Namjerno zaključala dvoje male djece u auto: Umrli od vrućine

Napisao H. H.

MAJKA iz Teksasa zaključala je dvoje male djece u automobil kako bi ih kaznila, a mališani su umrli zbog prevelike vrućine.

Cynthia Marie Randolph (24) priznala je da je prošli mjesec zaključala djecu u automobil kako bi “održala lekciju” dvogodišnjoj kćerkici Juliet nakon što je odbila izaći.
Lagala policiji da ih je pokušala spasiti
Juliet Ramirez i njezin 16-mjesečni brat Cavanaugh Ramirez proglašeni su mrtvima 26. svibnja u 16:30. Temperatura zraka tada je iznosila 35,5 stupnjeva, objavila je policija.
Randolph je djecu ostavila zaključanu u automobilu ispred kuće u Lake Weatherfordu. Službenici iz ureda šerifa su izjavili da je nakon tragedije dala nekoliko lažnih iskaza.
Prvo je rekla da su djeca sama pobjegla iz kuće, ušla u automobil i zaključala se. Također je lagala da je razbila staklo kako bi ih spasila.
Pušila marihuanu i zaspala 
Kasnije je napokon priznala da ih je pronašla kako se igraju u automobilu te zaključala vrata jer su odbili izaći. Zatim se vratila u kuću, gdje je pušila marihuanu i zaspala na skoro tri sata. Razbila je prozor kako bi mogla lagati da se radilo o nesreći.
Organizacija No Heat Stroke je objavila da je od 1998. godine 714 djece umrlo jer su bila ostavljena u automobilima po velikim vrućinama. Samo ove godine zbog toga je umrlo 14 djece.
Organizacija je također objavila da su u 17 posto slučajeva odrasle osobe namjerno ostavile djecu u automobilima.

Komentari

komentara