Poslovni kutak Video

Henkel i Konzum – "Kutak za muzički trenutak" – Laka i mališani zajednički otpjevali "Dijete" (VIDEO + FOTO)

Napisao admin

Humanitarni projekt "Kutak za muzički trenutak", koncipiran kao konkurs za najbolju dječiju pjesmu, u kojem su učestvovali javni vrtići iz Bosne i Hercegovine, a koji zajednički realizuju kompanije Henkel i Konzum, zvanično je završen.


Humanitarni projekat "Kutak za muzički trenutak" (Foto: Haber.ba)

Pobjedničku pjesmu od njih 30, koja je odabrana od strane predstavnika kompanija Henkel i Konzum, te popularnog pjevača Lake, poslali su mališani iz “Doma za djecu ometenu u tjelesnom ili psihičkom razvoju Marija  – Naša nada” iz Širokog Brijega.

Inače veliko interesovanje vladalo je za ovaj projekt a 30 najboljih pjesama koje su ušle u uži krug takmičenja, odnosno vrtići iz kojih su poslane pjesme, nagrađeni su vrijednim setovima muzičkih i didaktičkih instrumenata.

Pjesma simboličnog naziva “Dijete” premijerno je predstavljena u četvrtak na završnoj svečanosti projekta u Super Konzumu Mostar u Mepas Mall-u.

Uz prisustvo velikog broja gostiju i posjetilaca Super Konzuma, te prisustvo medija, pjesmu “Dijete” zajednički su otpjevali Elvir Laković Laka i mališani iz pobjedničkog vrtića.

Djelić atmosfere, pobjedničku pjesmu izjave predstavnika organizatora – Izvršnog direktora Konzuma Adnana Štete, Direktora prodaje pri Henkel BH Ermina Šabanovića, te Elvira Lakovića Lake, pogledajte u video prilogu internet portala HABER.ba…

haber.ba

Komentari

komentara