Poslovni kutak

OTVARANJE BEKO SHOPA U BANJA LUCI

Napisao H. H.

Dana 09.06.2017. godine (PETAK) otvorio se ekskluzivni Beko shop u Banjaluci, ulica Branka Popovića 310, u sklopu Hiper Kort centra u Dervišima.

Beko shop otvarila firma Omega d.o.o., koja je ekskluzivni zastupnik brendova Beko, Grundig i Blomberg za BiH. Ovo je četvrti ekskluzivni Beko shop u Banjaluci, a 30-ti u BiH. Beko shop se prostire na površini od 177 m2 prostora. Zaposleno je 5 mladih i perspektivnih ljudi. Ukupna investicija uložena u opremanje prostora je 60.000 KM.

 

U ponudi ima preko 1.000 različitih proizvoda. Pouzdanost, kvalitet u izradi, energetske efikasnosti i velike vrijednosti, samo su neki od razloga koji su sve više i više presudni kod odabira Beko kućanskih aparata.

“Već sedam godina mi smo najbrže rastući brend u Evropi, gdje kupci imaju najviše povjerenja u Beko kada je u pitanju odabir bijele tehnike. To nas čini brendom broj 1 u kategoriji velikih samostojećih kućanskih uređaja u Evropi. Gledano na svjetskom nivou, mi smo drugi najveći brend bijele tehnike, čiji uređaj se proda svake dvije sekunde u preko 130 zemalja u kojima smo prisutni.

Konstantno težimo unapređenju i razvoju brenda i jačanju zadovoljstva naših korisnika. Tome svjedoči 18 fabrika širom svijeta i 11 centara za istraživanje i razvoj tehnologija sa preko 1.000 stručnjaka, posvećenih kreiranju pametnih rješenja koja Vaš svakodnevni život čine lakšim.

Stalno unapređenje naših proizvoda inspirisano je željama kupaca, potrebama i dosadašnjim iskustvima. Jer mi smo zvanični partner Vašeg svakog dana”, poručuju iz Beko shopa.

Beko brine za buduće naraštaje

Kako bi podržali sve mlade bračne parove koji kupuju u Beko shopovima u cijeloj BiH, za sve njih priredjena je posebna pogodnost.

Naime, mladenci će prilikom kupovine u bilo kojem Beko shopu imati obezbijeđen dodatni popust od 5%. Kako bi ostvarili popuste, potreban je samo jedan uslov, a to je da mladenci donesu kopiju vjenčanog lista kao dokaz da su sklopili brak prije maksimalno tri mjeseca,

Cilj ove akcije je da se omogući povoljnija kupovina svim ljudima koji tek stupaju u brak , te da im se uljepša početak novog života.

U znak zahvalnosti svim svojim kupcima, u Beko shopovima su pripremljene akcije u predstojećim mjesecima. Jedna od njih je da za kupljeni frižider Beko, kupac, nakon registracije svoje kupovine, bude nagrađen poklon paketom proizvoda robe široke potrošnje, po svom odabiru ili vaučerom u vrijednosti do 70,00 KM.

“Kuhajte bez kompromisa na vrhunskih uređajima Beko i ne brinite o pranju Vašeg suđa. Idealno je vrijeme da renovirate svoju kuhinju. Kupite dva ili više ugradbenih uređaja, i ostvarite popust od čak 50% na bilo koju mašinu za suđe.

Više informacija o aktuelnim akcijama i ponudi u Beko shopovima, možete pogledati na www.omega.ba, poručuju iz firma Omega d.o.o..

Na dan svečanog otvaranja Beko shopa Banjaluka za prvih 50 kupaca pripremljeni su vrijedni pokloni kao i prvih 10 dana za sve kupce je obezbjeđen popust od 5 % na kompletan asortiman.

Kompanija Omega d.o.o. je prilikom otvorenja ovoga Beko shopa u Banjaluci, Udruženju roditelja djece oboljele od malignih bolesti “Iskra” Banjaluka obradovala novčanim bonom u vrijednosti od 1.000 KM kako bi ispoštovali njihove potrebe i osigurali tehničku podršku u kućanskim aparatima koji će im djetinjstvo i odrastanje učiniti ljepšim i ugodnijim.

Dobro došli u novootvoreni Beko shop Banjaluka!

Komentari

komentara