Moda

Beauty pogreške koje primijete čak i muškarci

Napisao H. H.

Vrijeme je da prestanete raditi ove pogreške

A KAD ih oni primijećuju…
Onda znate da je vrijeme da ih prestanete raditi. Evo na što točno mislimo.
1. Loš puder
Nijansa koja ne odgovara tenu, previše pudera te “zacementirani” izraz lice, loše nanesen puder… Sve su to stvari koje će baš svaki muškarac primijetiti pa se dobro pogledajte, prije nego izađete iz kuće.
2. Grudice od maskare
Muškarcima su guste trepavice sexy, ali ne i one umjetne, koje sežu do obrva ili dramatIčno naglašene trepavice, koje na sebi imaju grudice od maskare. Također, primijetit će i razmazanu maskaru pa se svakako isplati uložiti u što kvalitetniju, baš kao i puder.
3. Previše sjajila
Muškarci se groze od samog pogleda na ženska usta, koja su sjajna i ljepljiva te takva jedna definitivno neće htjeti poljubiti. Nemojte pretjerivati!
4. Svjetlucavo sjenilo
Svjetlucava sjenila primjerenija su mlađim djevojkama, no nipošto ženama, koje žele ostaviti dojam ozbiljnosti. Pa umjesto šljokica na očima, izaberite matirana sjenila, koja su puno primjerenija.
5. Nejednake linije tušem
Rješenje je jednostavno: nemojte napraviti predugačku liniju, jer se tako neće vidjeti nejednakost. Želite izgledati sexy, a ne smiješno, zar ne?
6. Pretjerivanje s rumenilom
Rumenilo služi kako bi istaknulo vaše obraze, ali ne na način da na njima postoje dva roza ili smeđa kruga, u koja će svi buljiti.
7. Prenaglašene obrve
Treba li ovdje išta posebno dodati?

Komentari

komentara