Moda

Pet haljina – Koje haljine bi svaka žena trebala imati (FOTO)

Napisao admin

Ne vezano uz to gdje Vas vjetrovi mode mogu odvesti, u ovom članku predstavljamo pet klasičnih stilova haljina koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru. Sada i oduvijek, haljine su obavezan komad odjeće u ženskoj garderobi. Haljina je odjevni predmet za koji slobodno možemo reći "sve-u-jednom", a opet na svoj način može biti raznovrsna i jednostavno može biti svedena ili naglašena odgovarajućim modnim dodacima.


haljina (foto:cure.ba)

Slatka i zavodljiva ljetna haljina – Za vrele ljetne dane i tople noći nema ničeg ljepšeg i udobnijeg od lepršave haljine. Svedite je balerinkama koje su također apsolutni hit sezone, ravnim sandalama ili je pak dodatno istaknite svjetlucavim nakitom i visokim potpeticama.

Damska haljina sa cvjetnim uzorkom – Cvjetnu haljinu do pola lista ili do koljena moći ćete nositi i na roštilj i na vrtne zabave, kao i na proljetno-ljetna vjenčanja i druge večernje događaje. A ako se osjećate nešto smjelije, odaberite haljinu sa velikim cvjetnim uzorkom u jarkoj boji. Za one stidljivije dame preporuča se uzorak sa manjim cvjetićima, koji je sveprisutan ovog proljeća.

Odvažna mini haljina – Unutar svake žene krije se odvažna, pametna i hrabra glamurozna dama. A s obzirom da je moda jedan od oblika samo izražavanja, dopustite si s vremena na vrijeme da vaša unutarnja ljepota zasja u punom sjaju i to u mini obliku sa velikom osobnošću. Bez obzira da li je riječ o vikend koktel zabavi ili izlasku sa prijateljicama, nema boljeg načina da pokažete svoje noge.

Duga haljina do poda vrijedna svakog divljenja – Jednostavna haljina do poda u žarkoj boji ili sa uzorkom izgledat će predivno u elegantnim prilikama, ali isto tako može biti svedena ravnim sandalama i jednostavnom torbom kao dnevna varijanta.

Duga haljina, koja prati liniju tijela, najbolji je izbor za visoke i mršave dame. Dok ona sječena ispod grudi ili čije se vezice vežu oko vrata odličan je izbor za oblija tijela. One sitnije dame koje bi željele izgledati višlje vjerojatno će se odlučiti za jednobojan model od glave do pete.

Ultra seksi haljina – I nek` se glave okreću za vama u čarobnoj haljini koja će istaknuti vaše tijelo. Ali upamtite: nije poanta u tome da pokažete sve dijelove tijela – posebna je čar da prepustite najbolje dijelove mašti na volju.

cure.ba

Komentari

komentara